Амстердам

На 7 октомври отиваме в „Амстердам“, за да разкрием един от най-шокиращите и необикновени престъпни заговори в историята на Америка.

Двама войници, една медицинска сестра, убийство, което твърдят, че не са извършили и конспирация от световен мащаб. Всичко това, но и още, ще се случи в „Амстердам“.

Докато разследващите дишат във вратовете им, тримата приятели, дали обет да се защитават един друг на всяка цена, трябва да открият истинския извършител на престъплението и да изчистят имената си, преди да е станало прекалено късно. Ситуацията се усложнява допълнително, когато колоритното трио се натъква на скандална конспирация с невиждани мащаби.


Кой е убиецът? И колко виновни са главните герои? Отговорите ще ни бъдат поднесени чрез уникална атмосфера, много черен хумор и незабравими изпълнения от страна на звездния актьорски състав! „Амстердам“ обещава незабравим криминален епос.

Носещ неподправения творчески почерк на режисьора и сценарист Дейвид О. Ръсел и включващ повече от впечатляващ актьорски състав, начело с Крисчън Бейл, Марго Роби, Джон Дейвид Уошингтън, Рами Малек, Робърт Де Ниро, Тейлър Суифт и още, „Амстердам“ разказва невероятно увлекателна, сложно заплетена и шокираща история, която по изключително забавен и интелигентен начин комбинира исторически факти и измислица, доказвайки ни за пореден път на какво е способен човек в името на честта и парите.


Разкриваме провокативната мистерия на „Амстердам“ от 7 октомври само в кината и IMAX, а в дните преди премиерата © Мустак • Мъжката зона ви дава шанс да спечелите двойни кинобилети за филма.

Въпросът е: Коя известна актриса, която през декември ще гледаме във филма „Аватар: Природата на водата“, е част от актьорския състав и на филма „Амстердам“?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 7 октомври и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *