Писък
Евтини самолетни билети

Искаш ли да поиграем? Хорър иконата Гоустфейс се завърна на голям екран с „Писък“ – една от най-оригиналните и емблематични поредици в киното и ви очаква за нова игра с нови правила.

Паметният силует, зловещата призрачна маска, любовта му към игричките, рязко контрастираща с неговата безпощадност и жестокост и особено мистериозната му идентичност – под маската може да се крие всеки…

Това са само част от отличителните характеристики, които превръщат Гоустфейс в икона на жанра. Той отново е тук, по-страшен от всякога. Когато видиш, дъхът ти секва.

По изключително оригинален и страховит начин „Писък“ отваря дългогодишната поредицата за новото поколение, като в същото време остава верен на оригинала. Филмът предлага много от превърналите се в класика елементи на фрайчайза, в комбинация с нови изненадващи посоки и обрати, които ще държат в напрежение до последния момент както феновете на поредицата, така и тези, които за първи път се сблъскват с историята на Сидни и Гоустфейс.

А тя малко или много се повтаря, защото години, след като поредица от брутални убийства шокира жителите на малкото и спокойно градче Уудсбъро, нов убиец надява емблематичната маска на Гоустфейс и започва да избива група тийнейджъри, възкресявайки тайни от смъртоносното минало на града.

Ветераните от няколко сблъсъка с различни проявления на безмилостния Гоустфейс Сидни Прескот, Гейл Уедърс и Дюи Райли се събират отново в опит да разкрият мистерията.


Ужасът се завърна с „Писък“ само в кината и 4DX, а в дните до петък © Мустак • Мъжката зона ви дава шанс да спечелите двоен кинобилет за филма.

Въпросът е: През коя година излезе първата част на филма „Писък“?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 21 януари и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.