Черната пантера: Уаканда завинаги

На 11 ноември битката започва! Време е да се завърнем в Уаканда с дългоочакваното продължение на един от най-големите хитове на Марвел „Черната пантера“ (2018).

Впечатляващо пищният и епичен, но едновременно с това и изключително личен и емоционален „Черната пантера: Уаканда завинаги“ ни среща отново с Кралица Рамонда, Шури, М‘Баку, Окойе и воините Дора Милаж, които ще се борят не само да защитят нацията си от намесата на световните сили след смъртта на Крал Т’Чала, но и ще трябва да се изправят пред страховит нов противник.

Докато хората от Уаканда се опитват да приемат промените, настъпили в страната им, както и да открият правилния път, по който да поемат, в света им нахлува нов зловещ враг – кралят на скритата подводна нация на Атлантида Неймор.


Като режисьор на „Черната пантера: Уаканда завинаги“ се завръща Райън Куглър (Крийд: Сърце на шампион, Черната пантера), който отново е и сценарист, заедно с Джо Робърт Коул (Черната пантера). В ролите са Анджела Басет, Летиша Райт, Уинстън Дюк, Данай Гурира, Лупита Нионго, Мартин Фрийман, Теноч Уерта, Флорънс Касумба, Доминик Торн, Микаела Кол и др.

„Черната пантера: Уаканда завинаги“ ще ни впечатли и развълнува от 11 ноември само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX, а в дните преди премиерата © Мустак • Мъжката зона ви дава шанс да спечелите оригинални подаръци от филма – комплект шапка и тениска или сгъваема раница от „Черната пантера: Уаканда завинаги“.

Черната пантера: Уаканда завинаги

Въпросът е: С помощта на какви животни се придвижват воините на скритата подводна нация на Атлантида?

Изгледайте внимателно трейлъра, попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 11 ноември и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *