Джурасик свят: Господство

Това лято динозаврите отново ще владеят Земята. На 10 юни дългоочакваната грандиозна продукция “Джурасик свят: Господство“ ще ознаменува края на ерата Джурасик…

Ера, започнала със Стивън Спилбърг през далечната 1993 г., когато той създава феномена “Джурасик парк” и поставя началото на един от най-успешните филмови франчайзи, който променя киноиндустрията завинаги, вдъхвайки нов живот на динозаврите на големия екран.

“Джурасик свят: Господство“ е епичният завършек на франчайза, който за първи път ще срещне “Джурасик парк” с “Джурасик свят”. Към любимите герои от филмите Джурасик свят – Оуен (Крис Прат), Клеър (Брайс Далас Хауърд) и техния екип, се присъединяват емблематичните за франчайза Алън Грант (Сам Нийл), Ели Сатлър (Лора Дърн) и Иън Малкълм (Джеф Голдблум), за да се изправят пред най-голямото предизвикателство в човешката история!


Действието се развива четири години след разрушението на Исла Нублар и динозаврите вече живеят и ловуват наравно с хората навсякъде по света.

Възможно ли е обаче това съвместно съществуване или създаденият баланс е твърде крехък? Изглежда, че Денят на Страшния съд настъпва и е време бъдещето на планетата да бъде решено! Но кой ще господства – човешките същества или динозаврите?


С „Джурасик свят: Господство“ спечелилият над 5 млрд. долара франчайз, навлиза в нови и неизследвани територии и ще подари на зрителите в киносалоните множество невиждани досега динозаври, впечатляващ екшън и изумителни специални ефекти.

Изживейте епичния завършек на ерата Джурасик с „Джурасик свят: Господство“ от 10 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX и играйте за страхотни Джурасик награди в дните преди премиерата.

Джурасик свят: Господство

Тази седмица © Мустак • Мъжката зона ви дава шанс да спечелите оригинални подаръци от „Джурасик свят: Господство“ – комплект от оригинални магнити от филма и ключодържател; комплект от sticky notes и връзка за ключове/документи или оригинална шапка от филма.

Въпросът е: Начело на Джурасик свят: Господство“ застава Колин Тревъроу, който режисира най-касовия филм от поредицата до момента. Кой е той?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 10 юни и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.