Аватар

През 2009 г. на голям екран дебютира фантастичният епос и носител на три награди „Оскар“ – „Аватар“ на Джеймс Камерън, а светът на киното се промени завинаги.

13 години по-късно, на 23 септември, световният феномен, който с приходи от 2,84 милиарда долара продължава и до днес да бъде най-касовият филм на всички времена, се завръща ексклузивно на голям екран в забележителна, технически подобрена версия, която ще ви потопи в невероятния свят на Пандора, както никога досега. Готови ли сте да се върнете обратно или пък да я посетите за първи път на голям екран?

Действието на „Аватар“ се развива през 2154 г., а в центъра на историята е парализираният, бивш морски пехотинец Джейк Съли. Той попада във враждебната среда на изпълнения с екзотични форми на живот извънземен свят на Пандора, където се намират и най-големите залежи на един от най-редките и ценни елементи, необходими за разрешаването на енергийната криза на Земята.


Като Аватар – човешко съзнание в извънземно тяло, Съли се разкъсва между два свята, влизайки в отчаяна битка за собственото си оцеляване и това на местните хора На‘ви, които са единственото нещо, стоящо на пътя на алчната организация „Администрация за развитие на ресурсите“ и военната ѝ мощ.

Също толкова поразяващ, колкото и преди тринадесет години, „Аватар“ впечатлява с епични мащаби и невиждани технически достижения, изцяло отговарящи на вълнуващата история, която печели зрителите по цял свят с пълнокръвните си герои и богатото си идейно и тематично разнообразие.


Освен че феновете на филма ще могат отново да се пренесат на неповторимата Пандора, завръщането на „Аватар“ в кината ще даде възможност на много нови поколения зрители да открият невероятната история на Джейк Съли и Нейтири и да я изживеят по единствения подобаващ начин – на голям екран.

Киносъбитието ще бъде и повече от отлична прелюдия към премиерата на следващата част от историята на Пандора – дългоочакваното продължение „Аватар: Природата на водата“, което дава заявка да бъде още по-грандиозно и впечатляващо!

Подаряваме си феномена „Аватар“ ексклузивно на голям екран от 23 септември в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия, а в дните преди голямото завръщане © Мустак • Мъжката зона ви дава шанс да спечелите двойни кинобилети за филма.

Въпросът е: На коя дата предстои премиерата на продължението на класиката „Аватар“ – „Аватар: Природата на водата“?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 23 септември и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.