Усмивка

На 30 септември внимавайте кой ви се усмихва, защото една от най-приятните и разпознаваеми в цял свят форми на любезност между хората придобива съвсем ново, гибелно значение.

Тази есен, само в кината, оригиналният и изключително напрегнат хорър трилър „Усмивка“ ще предложи на зрителите смразяващо кръвта изживяване – среща със свръхестествен феномен, който поразява хората с ужасяваща усмивка. А веднъж видите ли я, вече е твърде късно.

„Усмивка“ разказва за терапевта д-р Роуз Котър (Соси Бейкън), която става свидетел на травматичен инцидент с неин пациент и започва да се сблъсква с плашещи, необясними явления, които само тя може да види и за които няма никакво обяснение.


Постепенно ужасът поглъща целия ѝ свят и Роуз открива, че разполага само с броени дни преди злонамерена свръхестествена сила да сложи край на живота ѝ. Но за да оцелее и да избяга от новата ѝ чудовищна реалност, Роуз трябва да се изправи пред демоните на собственото си минало и да разкрие какво се крие зад зловещото проклятие на усмивката.

„Усмивка“ обещава на всички почитатели на свръхестествените хорър трилъри незабравимо преживяване, решено в най-добрите традиции на жанра. Филмът предлага история с множество мистерии и обрати, която ще държи зрителите пред големия екран на ръба на седалките (освен в моментите, когато ще ги накара да подскачат от страх) и която ще остане с тях дълго след края на прожекцията.


Внимавайте кой ви изпраща „Усмивка“ – от днес само в кината, а в дните преди премиерата © Мустак • Мъжката зона ви даде възможност да спечелите двоен кинобилет за филма.

Въпросът беше: Кой е сценаристът и режисьор, който стои зад историята в „Усмивка“?

Верният отговор: Паркър Фин.

Двоен кинобилет за филма „Усмивка“ печелят Марчо Минчев от гр. София и Стойчо Димитров от гр. Бургас.

Благодарим на всички участници и честито на печелившите! Ето няколко важни уточнения:

  • Наградата 1 бр. двоен кинобилет за филма „Усмивка“ включва: два кинобилета за филма „Усмивка“, които важат в периода 03.10. – 20.10. за избрано от победителя кино, само и единствено от киноверигите Cinema City и Кино Арена.
  • Кинобилетите важат за избран от победителя ден и час в предварително посоченото от него кино от веригата Cinema City или Кино Арена, според програмата на киното.
  • Организаторите не носят отговорност в случай, че в посоченото от победителя кино няма прожекции на филма в деня и часа, избрани от победителя.
  • Кинобилетите за филма „Усмивка“ не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност или каквато и да е друга равностойност.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *