Аватар

През 2009 г. на голям екран дебютира фантастичният епос и носител на три награди „Оскар“ – „Аватар“ на Джеймс Камерън, а светът на киното се промени завинаги.

13 години по-късно, на 23 септември, световният феномен, който с приходи от 2,84 милиарда долара продължава и до днес да бъде най-касовият филм на всички времена, се завръща ексклузивно на голям екран в забележителна, технически подобрена версия, която ще ви потопи в невероятния свят на Пандора, както никога досега. Готови ли сте да се върнете обратно или пък да я посетите за първи път на голям екран?

Действието на „Аватар“ се развива през 2154 г., а в центъра на историята е парализираният, бивш морски пехотинец Джейк Съли. Той попада във враждебната среда на изпълнения с екзотични форми на живот извънземен свят на Пандора, където се намират и най-големите залежи на един от най-редките и ценни елементи, необходими за разрешаването на енергийната криза на Земята.


Като Аватар – човешко съзнание в извънземно тяло, Съли се разкъсва между два свята, влизайки в отчаяна битка за собственото си оцеляване и това на местните хора На‘ви, които са единственото нещо, стоящо на пътя на алчната организация „Администрация за развитие на ресурсите“ и военната ѝ мощ.

Също толкова поразяващ, колкото и преди тринадесет години, „Аватар“ впечатлява с епични мащаби и невиждани технически достижения, изцяло отговарящи на вълнуващата история, която печели зрителите по цял свят с пълнокръвните си герои и богатото си идейно и тематично разнообразие.


Освен че феновете на филма ще могат отново да се пренесат на неповторимата Пандора, завръщането на „Аватар“ в кината ще даде възможност на много нови поколения зрители да открият невероятната история на Джейк Съли и Нейтири и да я изживеят по единствения подобаващ начин – на голям екран.

Киносъбитието ще бъде и повече от отлична прелюдия към премиерата на следващата част от историята на Пандора – дългоочакваното продължение „Аватар: Природата на водата“, което дава заявка да бъде още по-грандиозно и впечатляващо!

Подаряваме си феномена „Аватар“ ексклузивно на голям екран в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия, а в дните преди голямото завръщане © Мустак • Мъжката зона ви даде възможност да спечелите двоен кинобилет за филма.

Въпросът беше: На коя дата предстои премиерата на продължението на класиката „Аватар“ – „Аватар: Природата на водата“?

Верният отговор: 16 декември 2022 г.

Двоен кинобилет за филма „Аватар“ печелят Мартин Руменов от гр. София и Валери Башев от гр. Пловдив.

Благодарим на всички участници и честито на печелившите! Ето няколко важни уточнения:

  • 1 бр. двоен кинобилет включва два кинобилета, валидни само и единствено за филма Аватар, които важат в периода 26.09-09.10 (включително) за избрано от победителя кино само и единствено от киноверигите Синема Сити или Кино Арена на територията на Република България.
  • Кинобилетите важат за прожекция на филма „Аватар“ за избран от победителя ден и час в предварително посоченото от него кино от веригите Синема Сити или Кино Арена според програмата на киното.
  • Организаторите не носят отговорност, в случай че в посоченото кино няма прожекции на филма „Аватар“, в деня, часа и формата, избрани от победителя.
  • Кинобилетите за филма „Аватар“ не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност или каквато и да е друга равностойност, включително за други награди от филма „Аватар“ или друго филмово заглавие, разпространявано от „Форум Филм България“.
  • Победителят получава своята награда 1 бр. двоен кинобилет за филма „Аватар“, след като се легитимира пред оторизиран представител, посочен на място в предварително избраното от него кино от веригите Синема Сити или Кино Арена.
  • Организаторът не поема никакви разходи, свързани с получаването и ползването на спечелената награда – 1 бр. двоен кинобилет за филм „Аватар“ (включително, но не само пътни разходи, разходи за храна, както и всякакви други случайни и нарочни разходи).
  • Спечелената награда – 1 бр. двоен кинобилет за филма „Аватар“ важи за 2D, 3D и IMAX прожекции.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.