Черният телефон

На 24 юни лятото става смразяващо. Превърналите се в еталон за жанра Blumhouse и майсторът на страховитото Скот Дерикъсн (Дяволът в Емили Роуз, Sinister, Доктор Стрейндж) ни предизвикват в киносалоните, да отговорим на обаждането на напрегнатия хорър трилър Черният телефон”.

Вдъхновен от едноименния разказ на Джо Хил, който е достоен наследник на баща си – Краля на ужаса Стивън Кинг, филмът ще изправи зрителите пред маската на безмилостен сериен убиец на деца, в чиято роля влиза номинираният за Оскар Итън Хоук.

Фини Шоу (Мейсън Теймс) е срамежливо, но интелигентно 13-годишно момче, което е отвлечено от садистичен убиец (Хоук), който го заключва в звукоизолирано подземие. В пропитото с кръвта на множество деца помещение се намира стар телефонен апарат, който отдавна е изключен от мрежата.


Когато обаче черният телефон неочаквано звънва, Фини открива, че може да чува гласовете на предишните жертви, които са твърдо решени да не допуснат да го споходи същата зла участ, каквато е застигнала тях самите.

„Черният телефон“ и Итън Хоук идват, за да ни разкажат страшна, но вълнуваща история, която ще ни отведе на неподозирано пътешествие из най-дълбоките кътчета на човешката душа, за да ни покаже до какво може да доведе изкривената представа за нас, самите, колко силен може да е човешкият дух и жаждата за оцеляване и не на последно място – да ни осигури едно вълнуващо и изтръпващо кинозабавление!


Ако ви стиска, отговорете на позвъняването на „Черният телефон“, само в кината, за да се потопите в най-мрачните кътчета на човешката душа и съзнание. А в дните преди премиерата © Мустак • Мъжката зона ви даде възможност да спечелите двоен кинобилет за филма.

Въпросът беше: Как се казва предишният, изключително успешен съвместен проект, по който си партнират актьорът Итън Хоук и режисьорът Скот Дериксън?

Верният отговор: „Греховен“ („Sinister“) от 2012 г.

Двоен кинобилет за филма „Черният телефон“ печелят Щерион Попов от гр. Бургас и Младен Младенов от гр. София.

Благодарим на всички участници и честито на печелившите! Ето няколко важни уточнения:

  • 1 бр. двоен кинобилет включва два кинобилета, валидни само и единствено за филма „Черният телефон“, които важат в периода 27 юни – 10 юли за избрано от победителя кино, само и единствено от киноверигите Синема Сити или Кино Арена на територията на Република България.
  • Кинобилетите важат за прожекция на филма „Черният телефон“ за избран от победителя ден и час в предварително посоченото от него кино от веригите Синема Сити или Кино Арена според програмата на киното.
  • Организаторите не носят отговорност в случай, че в посоченото кино няма прожекции на филма „Черният телефон“ в деня и часа, избрани от победителя.
  • Кинобилетите за филма „Черният телефон“ не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност или каквато и да е друга равностойност, включително за други награди от филма „Черният телефон“ или друго филмово заглавие, разпространявано от „Форум Филм България“.
  • Победителят получава своята награда 1 бр. двоен кинобилет за филма „Черният телефон“, след като се легитимира пред оторизиран представител, посочен на място, в предварително избраното от него кино от веригите Синема Сити или Кино Арена.
  • Организаторът не поема никакви разходи, свързани с получаването и ползването на спечелената награда (включително, но не само пътни разходи; разходи за храна и всякакви други случайни разходи).


Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.