НЕ!

Този август, лятното кинозабавление има ново име – „НЕ!“. Награденият с „Оскар“ режисьор и сценарист Джордан Пийл отново преобръща представите ни за жанра, отвеждайки ни на пленяващо въображението, мистериозно киноприключение, различно от всичко, което сме виждали досега на големия екран.

Филмът ще ни отведе до малко и изолирано градче във вътрешността на Калифорния, чийто колоритни обитатели стават свидетели на странно и смразяващо откритие. Какво е то и каква е истината за страховитата мистерия, която ще се разкрие, ще разберем съвсем скоро – само в кината.

Освен интригуваща история „НЕ!“ ще предложи на зрителите в киносалона и впечатляваща визия.


Филмът е заснет с IMAX камери на 65 мм. лента от номинирания за „Оскар“ оператор Хойте ван Хойтема (Дюнкерк), който е работил с режисьори от ранга на Томас Алфредсон, Дейвид О. Ръсел, Спайк Джоунз, Сам Мендес и Кристофър Нолан. Филм, за който Джордан Пийл споделя, че е това е най-големият му и сложен от техническа гледна точка проект до момента.

„НЕ!“ събира отново Джордан Пийл с носителя на „Оскар“ Даниел Калуя (Бягай!, Юда и черният Месия), към когото се присъединяват Кики Палмър (Да свалиш Уолстрийт) и номинираният за „Оскар“ Стивън Юн (Минари). Във филма участват още Майкъл Уинкот, Барби Ферейра, Брандън Переа, Рен Шмид, Дона Милс и др.


Предизвикваме те да погледнеш нагоре! Ще се осмелиш ли? Казваме „да“ на „НЕ!“ от 19 август само в кината и IMAX, а в дните преди премиерата © Мустак • Мъжката зона ви даде възможност да спечелите двоен кинобилет за филма.

Въпросът беше: Зад кои два култови хорър филма стои режисьорът Джордан Пийл?

Верният отговор: „Бягай!“ и „Нас“.

Двоен кинобилет за филма „НЕ!“ печелят Георги Чобанов от гр. Варна и Виктор Иванов от гр. София.

Благодарим на всички участници и честито на печелившите! Ето няколко важни уточнения:

  • 1 бр. двоен кинобилет включва два кинобилета, валидни само и единствено за филма „НЕ!“, които важат в периода 22.08–4.09. за избрано от победителя кино само и единствено от киноверигите Синема Сити или Кино Арена на територията на Република България.
  • Кинобилетите важат за прожекция на филма „НЕ!“ за избран от победителя ден и час в предварително посоченото от него кино от веригите Синема Сити или Кино Арена, според програмата на киното.
  • Организаторите не носят отговорност в случай че в посоченото кино няма прожекции на филма „НЕ!“, в деня, часа и формата, избрани от победителя.
  • Кинобилетите за филма „НЕ!“ не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност или каквато и да е друга равностойност, включително за други награди от филма „НЕ!“ или друго филмово заглавие, разпространявано от „Форум Филм България“.
  • Победителят получава своята награда 1 бр. двоен кинобилет за филма „НЕ!“, след като се легитимира пред оторизиран представител, посочен на място, в предварително избраното от него кино от веригите Синема Сити или Кино Арена.
  • Организаторът не поема никакви разходи, свързани с получаването и ползването на спечелената награда – 1 бр. двоен кинобилет за филма „НЕ!“ (включително, но не само пътни разходи; разходи за храна, както и всякакви други случайни и нарочни разходи).
  • Спечелената награда – 1 бр. двоен кинобилет за филма „НЕ!“ важи за 2D и IMAX прожекции.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.