Звярът

На 12 август законът на джунглата ще е единственият, който ще бъде валиден. Световната звезда Идрис Елба (Бързи и яростни: Хобс и Шоу) и режисьорът Балтазар Кормакур (Еверест) ни отвеждат дълбоко в красивите, но опасни простори на африканската савана и ни изправят лице в лице със „Звярът“.

В ускоряващия пулса иновативен екшън трилър един баща е готов на всичко, за да защити семейството си. Дори и да се изправи срещу невиждан досега хищник.

В „Звярът“ наскоро овдовелият лекар Нейт Даниелс (Идрис Елба) решава да осъществи отдавна планирано завръщане в Южна Африка, където за първи път е срещнал жена си, с надеждата отново да се сближи с двете си отчуждени дъщери.


Тримата се отправят към резерват за диви животни, поддържан от техния дългогодишен семеен приятел и биолог Мартин Батълс (Шарлто Копли), но това, което започва като спокойно пътешествие в търсене на душевен покой и семейно разбирателство, се превръща в кошмарна борба за оцеляване.

По петите им е огромен кръвожаден лъв, жаден за човешка кръв. Битката ще е на живот и смърт, защото в природата има място само за един върховен хищник. Ще успее ли Нейт да спаси семейството си? На какво е способен човек, за да оцелее и възможно ли е да спечели в неравностойна битка с дивата природа?


Отговорите ще открием в спиращия дъха напрегнат трилър „Звярът“, открояващ се с вълнуваща история, красива визия и високо ниво на продукция, които поставят филма сред най-качествените представители на creature feature жанра.

Изправяме се срещу „Звярът“ само в кината и 4DX, а в дните преди премиерата © Мустак • Мъжката зона ви даде възможност да спечелите двоен кинобилет за филма.

Въпросът беше: В кой окръг на Република Южна Африка се развива действието във филма „Звярът“?

Верният отговор: Мопани.

Двоен кинобилет за филма „Звярът“ печелят Станимир Маринов от гр. Созопол и Божидар Божков от гр. Бургас.

Благодарим на всички участници и честито на печелившите! Ето няколко важни уточнения:

  • 1 бр. двоен кинобилет включва два кинобилета, валидни само и единствено за филма „Звярът“, които важат в периода 22.08–06.09 за избрано от победителя кино само и единствено от киноверигите Синема Сити или Кино Арена на територията на Република България.
  • Кинобилетите важат за прожекция на филма „Звярът“ за избран от победителя ден и час в предварително посоченото от него кино от веригите Синема Сити или Кино Арена според програмата на киното.
  • Организаторите не носят отговорност в случай че в посоченото кино няма прожекции на филма „Звярът“ в деня и часа, избрани от победителя.
  • Кинобилетите за филма „Звярът“ не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност или каквато и да е друга равностойност, включително за други награди от филма „Звярът“ или друго филмово заглавие, разпространявано от „Форум Филм България“.
  • Победителят получава своята награда 1 бр. двоен кинобилет за филма „Звярът“, след като се легитимира пред оторизиран представител, посочен на място, в предварително избраното от него кино от веригите Синема Сити или Кино Арена.
  • Организаторът не поема никакви разходи, свързани с получаването и ползването на спечелената награда – 1 бр. двоен кинобилет за филма „Звярът“ (включително, но не само пътни разходи; разходи за храна, както и всякакви други случайни и нарочни разходи).
  • Спечелената награда – 1 бр. двоен кинобилет за филма „Звярът“ не важи за 4DX прожекции.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.