Извънземното

Емблематичният режисьор Стивън Спилбърг ни кани да отпразнуваме заедно 40 години от пристигането на E.T. на Земята и то не как да е, а с уникалната възможност да видим отново на големия екран един от киношедьоврите на всички времена – „Извънземното“.

Празникът за феновете ще е наистина специален, защото за първи път ще имат уникалната възможност да изживеят филма и в един от най-отличителните формати за кино – IMAX.

Създаден по сценарий на Мелиса Матисън, „Извънземното“ разказва историята на малкия Елиът (Хенри Томас), който открива своята сродна душа в лицето на добронамереното извънземно E.T., което по случайност е изоставено на Земята.


Заедно със своите брат и сестра Елиът трябва да запази E.T. в тайна от агентите на правителството и да му помогне да се завърне у дома. Подобрил редица боксофис рекорди през 1982, филмът на Стивън Спилбърг докосва сърцата на зрителите като никой друг филм до момента/

Със своята уникална и емоционална история „Извънземното“ остава една от задължителните филмови продукции, които всеки кинофен трябва да изживее. С посланията си за любов, приятелство и важността на дома и семейството, „Извънземното“ е по-актуален от всякога, предвид тежките, турбулентни и саркастични времена, в които живеем днес.


Празнувайте заедно с нас 40 години на Земята и изживейте уникална и незабравима среща с „Извънземното“ – от 9 септември, ексклузивно в кината и IMAX, а в дните преди премиерата © Мустак • Мъжката зона ви даде възможност да спечелите двоен кинобилет за филма.

Въпросът беше: Един световноизвестен актьор участва във филма „Извънземното“ като учителя на Елиът. В последствие обаче кадрите с него отпадат. Кой е той?

Верният отговор: Харисън Форд.

Двоен кинобилет за филма „Извънземното“ печелят Васил Вуков от гр. София и Петър Попов от гр. Варна.

Благодарим на всички участници и честито на печелившите! Ето няколко важни уточнения:

  • 1 бр. двоен кинобилет включва два кинобилета, валидни само и единствено за филма „Извънземното“, които важат в периода 12.09 – 28.09 за избрано от победителя кино само и единствено от киноверигите Синема Сити или Кино Арена на територията на Република България.
  • Кинобилетите важат за прожекция на филма „Извънземното“ за избран от победителя ден и час в предварително посоченото от него кино от веригите Синема Сити или Кино Арена, според програмата на киното.
  • Организаторите не носят отговорност, в случай че в посоченото кино няма прожекции на филма „Извънземното“ в деня, часа и формата, избрани от победителя.
  • Кинобилетите за филма „Извънземното“ не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност или каквато и да е друга равностойност, включително за други награди от филма „Извънземното“ или друго филмово заглавие, разпространявано от „Форум Филм България“.
  • Победителят получава своята награда 1 бр. двоен кинобилет за филма „Извънземното“, след като се легитимира пред оторизиран представител, посочен на място, в предварително избраното от него кино от веригите Синема Сити или Кино Арена.
  • Организаторът не поема никакви разходи, свързани с получаването и ползването на спечелената награда – 1 бр. двоен кинобилет за филма „Извънземното“ (включително, но не само пътни разходи; разходи за храна, както и всякакви други случайни и нарочни разходи).
  • Спечелената награда – 1 бр. двоен кинобилет за филма „Извънземното“ важи за 2D и IMAX прожекции.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *