Свободен играч

Гай (Райън Рейнолдс) е банков служител, който води обикновен живот. Той излъчва позитивност и весел оптимизъм и е винаги готов за чаша добро кафе. Също като най-добрия си приятел Бъди (Лил Рел Хауъри), Гай е влюбен в живота, но всичко това се променя, когато открива, че всъщност е второстепенен герой в изпълнена с насилие видеоигра.

Разпространявана от Сунами Студиос, което се управлява от алчния магнат Антван (Тайка Уайтити), в играта царува хаос и разруха. Играчите водят невъзмутимо съществуване в рамките на отворения свят и минават на по-високо ниво, чрез извършване на непровокирани актове на враждебност и вандализъм.

Гай се среща с uber-секси Молотовгърл (Джоди Комър) и мигновено е омагьосан от нея. Тя му помага да се ориентира в играта и да приеме факта, че единственият живот, който познава, не е реален. Молотовгърл, чието име в реалния свят е Мили, има сметки за уреждане със Сунами, тъй като вярва, че Антван си е присвоил кодовете за игра от неин съвместен проект с приятеля ѝ Кийс (Джои Кийри), който работи като програмист за компанията.


Докато Гай поема по-активна роля на добър човек – идеалист в циничен свят, където няма ограничения – той се превръща в любимец както на играчите, така и за другите второстепенни образи в играта, ставайки герой на собствената си история… тази, която пише сам.

Популярността на Гай продължава да расте и Антван, осъзнавайки сериозната заплаха, която той представлява за бъдещето на играта и по-специално за нейното продължение, задейства Кийс и програмиста на Сунами Маузър (Уткарш Амбудкар), за да отстранят Гай завинаги. Сега Гай трябва да спаси света… по свой начин.

Режисьор на „Свободен играч“ е Шон Леви (Нощ в музея, Stranger Things), а сценаристи са Мат Либерман (Семейство Адамс) и Зак Пен (Играч първи, приготви се). В ролите са Райън Рейнолдс, Тайка Уайтити, Джоди Комър, Лил Рел Хауъри, Джо Кири, Уткарш Амбудкар и други. Вече сме в играта със „Свободен играч“ – само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Свободен играч

Тази седмица © Мустак | Мъжката зона дадe възможност на всички да спечелят една от 3 оригинални чаши за кафе от филма „Свободен играч“.

Въпросът беше: Как се казва видеоиграта, в която се развива действието във филма „Свободен играч“?

Верният отговор: Свободен град.

Оригинална чаша за кафе от филма „Свободен играч“ печелят: Росен Колев от гр. Пловдив, Калин Димов от гр. София и Мартин Пейчев от гр. Варна.

Благодарим на всички участници и честито на печелившите!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *