Круиз в джунглата

Отправяме ви специална покана: присъединете се към Дуейн Джонсън и Емили Блънт на „Круиз в джунглата” – най-опасното, най-забавното и най-развлекателното приключение на големия екран това лято. Вдъхновен от една от най-старите и обичани атракции в Дисниленд, „Круиз в джунглата“ ще ни отведе на незабравимо пътешествие през опасните води на Амазонка, за да ни срещне с оживели легенди, древни проклятия, кръвожадни животни, безскрупулни злодеи и смели герои.

Обичаната от всички носителка на „Златен глобус“ Емили Блънт влиза в ролята на смелата и решителна изследователка д-р Лили Хаутън, която тръгва по следите на древна легенда, която гласи, че в дебрите на амазонската джунгла има тайнствено дърво с лечебна сила, която може да промени медицината завинаги. За да успее в мисията си, Лили има нужда от кораб и опитен водач, който да я преведе през бурните води на Амазонка.

За целта тя наема разнебитената и на пръв поглед не много надеждна лодка за разходки на прекалено самоуверения капитан Франк Улф (Дуейн Джонсън), който, въпреки съмнителната си репутация, самоотвержено се впуска в опасното приключение заедно с Лили – не само за да намерят първи дървото, но и да попречат то да попадне в грешните ръце, които да превърнат силата му в истинско проклятие.


По пътя необичайният тандем среща безброй опасности, но когато тайните на изгубеното дърво се разкриват, рискът за Франк и Лили става още по-голям и тяхната съдба, както и съдбата на човечеството, е поставена на карта.

С впечатляваща визия, напрегнато действие и неспирен екшън, интригуващи мистерии, много хумор и най-вече със сърцата история и колоритни герои, „Круиз в джунглата“ ще предложи на зрителите в киносалоните незабравимо изживяване в стила на класики като „Индиана Джоунс“, „Мумията“ и „Карибски пирати“.

Режисьор на филма е Жауме Колет-Сера (Среднощно преследване, Опасни води, Без последна спирка), а сценарият е дело на Глен Фикара, Майкъл Грийн и Джон Рекуа. Във филма участват още Джеси Племънс, Джак Уайтхол, Пол Джиамати, Едгар Рамирес, Вероника Фалкон, Анди Наймън и други. Без никакво съмнение, за любителите на филмовите приключенията, това лято дестинацията е само една – „Круиз в джунглата“. В кината на 2D и 3D, дублиран и субтитриран.

Круиз в джунглата

Тази седмица © Мустак | Мъжката зона даде възможност на всички да спечелят оригинални подаръци от филма „Круиз в джунглата“ – пъзел и ключодържател, капитанска шапка или тефтер с карта на джунглата.

Въпросът беше: Емили Блънт и Дуейн Джонсън ни канят на незабравим „Круиз в джунглата“. Филмът е вдъхновен от едноименната атракция, която се намира в Дисниленд, Калифорния, и която приема „пасажери“ още от отварянето на парка. Откога се случва това?

Верният отговор: 1955 година.

Комплект от пъзел и ключодържател печели Нено Александров от гр. Смолян; капитанската шапка е за Павел Николов от гр. Пловдив, а тефтера с карта на джунглата грабва Румен Дончев от гр. Стара Загора.

Благодарим на всички участници и честито на печелившите!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.