Бързи и яростни 9

Този юни семейството на “Бързи и яростни” се събира отново! 20 години след дебюта на първата част от поредицата, превърнала се в емблема за оригинално и успешно развлекателно кино, Доминик Торето и компания се завръщат триумфално на големия екран с дългоочаквания от феновете “Бързи и яростни 9”.

Доминик води спокоен живот с Лети и техния син Брайън, но те знаят, че опасността винаги дебне зад ъгъла. Този път заплахата ще принуди Дом да се изправи срещу демоните от миналото си, ако иска да спаси тези, които обича.

Неговият екип се събира отново, за да предотвратят съкрушителния план на най-опитния убиец и виртуозен шофьор, с когото са се сблъсквали, който също така е и брат на Дом – Джейкъб (Джон Сина, Бъмбълби).


Действието на „Бързи и яростни 9“ профучава от Лондон до Токио, от централна Америка до Единбург и от таен бункер в Азербайджан до кипящите от живот улици на Тбилиси. По пътя стари приятели ще бъдат възкресени, стари врагове ще се завърнат, историята ще бъде пренаписана, а истинският смисъл на семейството ще бъде поставен на изпитание, както никога досега.

Във филма се завръщат познатите звезди Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис Джаксън – Лудакрис, Джордана Брустър, Натали Еманюел и носителките на „Оскар“ Чарлийз Терон и Хелън Мирън. Към тях се присъединяват Джон Сина, носителката на „Грами“ Карди Би важна част от миналото на Дом Лейса и регетон сензацията Осуна.

Време е за „Бързи и яростни 9“ – последната част от почти двадесетгодишната сага, спечелила световни приходи от над 5 милиарда долара. Гледайте от 18 юни в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.

Бързи и яростни 9

Тази седмица © Мустак | Мъжката зона и Форум Филм България дадоха възможност на всички да спечелят страхотни награди от филма „Бързи и яростни 9“ – комплект от връзка за ключове/документи и калъф за документи/карти; комплект от шапка и отварачка; тениска от филма.

Въпросът беше: Опитният режисьор Джъстин Лин се завръща начело на суперпродукцията „Бързи и яростни 9“. Колко от предишните филми от франчайза е режисирал той?

Верният отговор: четири.

Комплект от връзка за ключове/документи и калъф за документи/карти печели Иван Лазаров от гр. Добрич; комплект от шапка и отварачка за Димитър Миладинов от гр. Варна, а тениска от филма грабва Стоян Мартинов от гр. София.

Благодарим на всички участници и честито на печелившите!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.