Игра с огъня
Евтини самолетни билети

Грейс Шоу и Уест Сейнт Клер са пълни противоположности. Тя е особнячката, съпътствана от съжалителни погледи, чието минало поражда единствено присмех. Той е мистериозен, студенокръвен и порочен побойник, който си изкарва хляба с нелегални боеве.

Когато Уест нахлува със своя мотор в тихия живот на Грейс, тя не може да реши дали той е неочакван дар от съдбата, или поредният кошмар. Защото знае, че освен ръмженето на двигателя и миризмата на бензин с него идват и куп неприятности.

Както пламъкът привлича пеперудата, Грейс се влюбва в най-желаното момче в града. И може би не знае много за живота, но знае следното: Ако човек си играе с огъня, рано или късно пламъците поглъщат сърцето му.


Тази седмица © Мустак • Мъжката зона и издателство „Сиела“ дадоха възможност на всички да спечелят романа „Игра с огъня“ от Л. Дж. Шен.

Въпросът беше: Кой е родният град на Л. Дж. Шен?

Верният отговор: Издателите на Л. Дж. Шен налагат в публичното пространство твърдението, че тя е родена в Сан Франциско, Калифорния. Самата Шен обаче в различни интервюта споделя, че родината ѝ е Израел. По думите ѝ тя е родена и израснала там.

Романа „Игра с огъня“ от Л. Дж. Шен печели: Николинка Стоянова от гр. Варна.

Благодарим на всички участници и честито на печелившата!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.