Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта
Евтини самолетни билети

От днес нещата определено ще излязат от контрол с „Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта“. Един от най-любимите герои от невероятния филмов свят на Марвел ще ни отведе отвъд границите на всичко, което познаваме и сме виждали досега.

След като наруши целостта на пространство-времето, като отвори вратите към Мултивселената в мегаблокбастъра „Спайдър-мен: Няма път към дома“, сега доктор Стивън Стрейндж (Бенедикт Къмбърбач) се изправя пред тежките последици от своите действия.

Неспособен сам да се справи със задачата да овладее излезлия от равновесие всемир, Стрейндж се обръща за помощ към живеещата в изгнание и бореща се със своите собствени вътрешни демони, бивша Отмъстителка – Алената вещица.


Двамата ще се сблъскат с редица препятствия и противници, сред които някогашният ментор и майстор на мистичните изкуства Карл Мордо (Чуетел Еджиофор), безсмъртното древно създание Шума-Горат и с може би най-голямата заплаха за вселената до момента – покварената версия на самия Доктор Стрейндж.

Начело на продукцията е легендата в хорър жанра Сам Рейми, който се завръща в комиксовото кино след невероятния успех на трилогията „Спайдър-мен“ с Тоби Магуайър. Реализиран с огромно въображение и мащаб „Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта“ е спиращ дъха визуален спектакъл с оригинална и емоционална история, който обещава незабравимо кинопреживяване за всеки, който се осмели да пристъпи в мрачните реали на Мултивселената.


Открийте ново измерение с „Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта“ от днес само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX, а в дните преди премиерата © Мустак • Мъжката зона ви даде шанс да спечелите оригинални подаръци от „Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта“ – комплект от стикери за телефон/компютър/таблет и комплект значки + лимитиран фенски комикс; комплект подложки + лимитиран фенски комикс или шапка + лимитиран фенски комикс.

Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта

Въпросът беше: Какво е името на Алената вещица – Отмъстителката, която ще изиграе ключова роля в „Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта“?

Верният отговор: Уанда Максимоф.

Комплект от стикери за телефон/компютър/таблет и комплект значки + лимитиран фенски комикс печели Димитър Геров от гр. Варна; комплект подложки + лимитиран фенски комикс за Петър Аврамов от гр. Ахелой, а шапка + лимитиран фенски комикс получава Соня Димова от гр. Стара Загора.

Благодарим на всички участници и честито на печелившите!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.