Соник: Филмът 2
Евтини самолетни билети

Този април, само в кината, ни очаква забавление на следващо ниво. След свръхзвуковия световен успех на „Соник: Филмът“, култовият син таралеж от популярната серия игри на SEGA се завръща за киноприключение от ново измерение със „Соник: Филмът 2“.

Съдбата на света отново е в ръцете на Соник, но този път той няма да е сам.

След като се установява трайно в Грийн Хилс, Соник е нетърпелив да докаже, че именно той е героят, от който светът се нуждае, но ентусиазмът му на моменти често е по-голям от възможностите, което води до още по-големи бъркотии.


Един ден обаче светът се оказва в остра нужда от неговите суперсили. Най-големият враг на Соник успява да избяга от планетата, на която е заточен и се завръща на Земята с чисто нов убийствен мустак и с нов зъл партньор – ехидната Нъкълс, с когото търсят гигантски смарагд, притежаващ силата да унищожи цели цивилизации.

За да попречи на този враг да осъществи пъкления си план, Соник се впуска в надпревара с времето, но дори и неговата свръхскорост може да се окаже недостатъчна. Време е за помощ. И редом до Соник застава не кой да е, а любимата на милиони фенове двуопашата лисица Тейлс и двамата се отправят на шеметно се приключение в търсене на могъщия камък преди да е станало твърде късно.

Ще успеят ли Соник и Тейлс да спасят Земята или този път планът на злодея ще се окаже безупречен? Ще може ли Соник да порасне и най-накрая да се превърне в героя, за когото си мечтае? Отговорите ще открием само в кината с развлекателния, динамичен и изпълнен с много хумор и експлозивен екшън „Соник: Филмът 2“. Прогнозата вещае стопроцентова вероятност за незабравимо филмово изживяване.

Соник: Филмът 2

Затягайте коланите, защото се отправяме на свръхскоростно киноприключение със „Соник: Филмът 2“ в кината и 4DX в дублирана и субтитрирана версия. А в дните преди премиерата © Мустак • Мъжката зона ви даде шанс да спечелите оригинални подаръци от филма – суитчър или комплект от 2 бр. попит фиджети.

Въпросът беше: Как се казва най-големият враг на култовия син таралеж, срещу когото той се изправя в „Соник: Филмът 2“?

Верният отговор: Доктор Роботник.

Суитчър от „Соник: Филмът 2“ печели Антони Инджов от гр. Русе, а комплектът от 2 бр. попит фиджети е за Орлин Каменов от гр. София.

Благодарим на всички участници и честито на печелившите!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.