King's Man: Първа мисия

След дълго очакване, за подобаващ край на годината и зрелищно начало на следващата, една от най-атрактивните и нестандартни поредици в шпионския жанр се завръща на големия екран с екшън-спектакъла „King’s Man: Първа мисия“, който ще ни разкрие знаменателното начало на легендарната агенция Kingsman.

„King’s Man: Първа мисия“ ни връща към корените на първата независима шпионска агенция, работеща на най-високо ниво на дискретност и чиято нестандартна дейност е едновременно изискана и брутална, цивилизована и безмилостна.

Историята ни отвежда в Англия по времето на Първата световна война, когато най-безскрупулните злодеи и престъпни гении в историята, сред които Распутин, Мата Хари, Ерик Ян Ханусен и Вилхелм II, се събират, за да планират война, която да избие милиони хора. А съдбата на света ще падне върху плещите на млад джентълмен, който влиза в надпревара с времето, за да предотврати драматичния изход от събитията.


Тайни общества, нестандартни джаджи и оръжия, фантастични злодеи, много хумор, сложни бойни сцени, впечатляващ екшън и разбира се, много стил и добри обноски – „King’s Man: Първа мисия“ ще ни направи свидетели на епична битка между силите на доброто и злото, каквато не сме виждали до момента.

„King’s Man: Първа мисия“ предлага по-различното кино преживяване в кината от 31 декември, а най-нетърпеливите се впуснаха в приключението предпремиерно в избрани киносалони още от 29 декември.

King's Man: Първа мисия

Тази седмица © Мустак • Мъжката зона ви предизвика на специална мисия: да спечелите страхотна джентълменска награда – оригинални тефтер и чадър от филма.

Въпросът беше: Кой актьор влиза в ролята на един от основателите на агенцията Kingsman – Орландо Оксфорд?

Верният отговор: Ралф Файнс.

Оригиналните тефтер и чадър от филма „King’s Man: Първа мисия“ печели: Калин Братоев от гр. Варна.

Благодарим на всички участници и честито на печелившия!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.