Награда: Кой спечели вход за двама за „Култов Коледен КонЦерт“?

Култов Коледен КонЦерт

Четирима любими герои на родната пънк и рок сцена – Кольо Гилъна, Светльо Витков, Ерол от Уикеда и Сърмата Хари, ще зарадват фенове, запалянковци и страстни поклонници с “Култов Коледен КонЦерт” на 7 декември в клуб MIXTAPE 5. Празничното събитие ще започне точно в 22.00 ч. и се очаква да бъде с подобаваща продължителност и настроение. Вратите на клуба ще бъдат отворени в 21.00 ч.

Първото “Хо-хо-хо” за вечерта ще дойде от Сърмата Хари, чиято визия е доста близка до тази на Белобрадия старец. След него рефрена ще поеме невижданият скоро на сцена – Ерол от Уикеда. През юни тази година, той обяви края на групата, но явно това не означава край на смислената музика, която е написал.

След Ерол следва още по-ексклузивното участие на друга култова личност – Кольо Гилъна, който пък не се е появявал в клуб от години. Под енергичния и стегнат съпровод на Svetlio & The Legends легендарният вокалист ще изпълни емблематични парчета от репертоара на КГБ (Кольо Гилъна Бенд) и, разбира се, Контрол.

И за да е пълно щастието – към бандата от любими герои-вокалисти ще се присъедини и самият Светльо Витков. Той и настоящата му банда Svetlio & The Legends са добре познати на феновете. Групата се състои от музиканти, участвали в култовите формации Хиподил и Холера, дали тласък и изиграли важна роля във формирането на ъндърграунд сцената у нас. Събират се през 2007 г. и имат два издадени албума досега – „Bulgarno” и „Iban”. Всеки момент на пазара ще излезе и третият им албум – „Пени се!“

Тази седмица © Мустак | Мъжката зона и Rejoy дадоха възможност на всички да спечелят вход за двама за „Култов Коледен КонЦерт“ на 7 декември в клуб MIXTAPE 5.

Въпросът беше: Кой от участниците в „Култов Коледен КонЦерт“ в миналото беше известен като Цецо Хипаря?

Верният отговор: Сърмата Хари.

Вход за двама за „Култов Коледен КонЦерт“ печели: Деян Детелинов от гр. София.

Благодарим на всички участници и честито на печелившия!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *