Награда: Кой спечели едногодишна карта за Pulse Fitness & Spa?

Pulse Fitness & Spa

Както вече знаем, Pulse Fitness & Spa са лидери в бранша и разполагат с цели 11 обекта в градовете София, Пловдив, Свети Влас и Банско. Принципът на клубното членство, на който работят те, осигурява на клиентите много на брой висококачествени услуги във всички обекти от веригата, а именно – фитнес с последно поколение уреди, кардио зони, спа център, вътрешен и външен басейн, десетки групови занимания за всеки вкус, солариум, както и подход и отношение към клиента.

В разгара на лятото всеки желае да се отърси от напрежението и макар далеч от морето, да намери своето място за отдих и релакс. Pulse ни предоставя и тази възможност! Всички столичани и гости на София, клубни членове на веригата, могат да се възползват, като се насладят на невероятния външен басейн в един от обектите им, който се слави като най-прохладната точка в София.

Pulse Fitness & Spa

Идеалното място за слънчев загар, непринудена почивка в горещите летни дни и добре прекарано време с приятели – да, това е 25-метровият външен басейн на Pulse Fitness & Spa. На разположение там са десетки шезлонги, легла и пуфове, както и бар на басейна, от който можете да си поръчвате целодневно коктейли, плодове и био сандвичи. Атмосферата, приятната обстановка и обслужване ще ви осигурят незабравимо преживяване, което ще искате да ви се случва отново и отново!

Тази седмица © Мустак | Мъжката зона и Pulse Fitness & Spa дадоха възможност на всички да спечелят едногодишна карта за Pulse Fitness & Spa.

Въпросът беше: Кой от обектите на Pulse Fitness & Spa се отличава с този невероятен външен басейн?

Pulse Fitness & Spa

Верният отговор: Pulse Fitness & Spa WEST PARK.

Цяла година безплатен достъп до най-добрата верига лайфстайл клубове в България печели: Емил Бурхонье от гр. София.

Благодарим на всички участници и честито на печелившия!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *