Да се изгубиш нарочно
Евтини самолетни билети

Крис Захариев се изгуби нарочно заедно със Стас и Ясен, направиха влог, след това и филм… ред е и на книгата! Историята на едно голямо приключение, което показва колко красива е България и какви неочаквани срещи се крият във всяко селце. Те са млади мечтатели, авантюристично настроени са, не се страхуват от живота без GPS и определено има какво да разкажат.

“Да се изгубиш нарочно” е толкова книга, колкото е и фотоалбум, пътепис, дневник със спомени и скок назад във времето, в което стартира пътешествието, променило живота на автора. Без план, но с двама от най-добрите му приятели и цяло лято пред тях сред най-затънтените кътчета на нашата родина.

Това приключение, тази книга е за вас. За тези, които искат да се върнат на село, и за тези, които нямат село. За тези, които цял живот са спали на палатка, и за тези, на които предстои да им се случи. За тези, чието сърце трепва при мисълта за непознато място, и за тези, които предпочитат топъл чай вкъщи. За тези, които се питат “Че к’во толкова може да ви се е случило?”, и за тези, които знаят, че има ли неизвестно в уравнението, отговорът на задачата винаги е приключение.


За оптимистите и за тези, на които просто трябва да им се напомни, че животът е хубав. За изгубилите се и за тези, на които това не им пречи. По стръмните пътеки, в къщите на непознати баби, край изсъхналите реки и около тучните поляни в близост до недостроените хотели и преди всичко в раздрънканата ни кола винаги има още едно място.

Тази седмица © Мустак | Мъжката зона и издателство „Колибри“ дадоха възможност на всички да спечелят книгата на Крис Захариев „Да се изгубиш нарочно“.

Въпросът беше: През коя година Крис Захариев спечели престижната наградата „Будител на годината“?

Верният отговор: 2018 година.

Книгата на Крис Захариев „Да се изгубиш нарочно“ печели: Пейчо Димитров от гр. Добрич.

Благодарим на всички участници и честито на печелившия!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.