Страшни приказки за мрачни вечери 2

Достатъчно смели ли сте за нова порция страшни приказки?

Бихте ли качили на автостоп истински призрак? Ще отворите ли прозореца, ако чуете почукване върху стъклото? Ще дръзнете ли да погледнете в огледалото, ако знаете, че в отражението може да видите нещо зловещо? Обичате ли да си правите кулинарни експерименти, особено ако съставките на вечерята имат подозрителен произход?

B богато илюстрирания сборник „Страшни приказки за мрачни вечери 2“ американският писател и фолклорист Алвин Шварц събира още по-разнообразни и симпатично стряскащи истории от фолклора на Северна Америка, като не пропуска да включи в съдържанието сюжети, които идват и от други краища на света. Стилът е все така семпъл и увлекателен, а солидната доза хумор и ирония подсилва ефекта от четенето и превръща разлистването на страниците в незабравимо и куражлийско приключение!


Тази седмица © Мустак | Мъжката зона и издателство “Сиела” дадоха възможност на всички да спечелят сборника на Алвин Шварц “Страшни приказки за мрачни вечери 2”.

Въпросът беше: Кой е художникът, който стои зад впечатляващите илюстрации в сборника “Страшни приказки за мрачни вечери 2”?

Верният отговор: Стивън Гемъл.

Сборника на Алвин Шварц “Страшни приказки за мрачни вечери 2” печели: Кристиян Пешев от гр. Пловдив.

Благодарим на всички участници и честито на печелившия!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *