НЕ!
Евтини самолетни билети

Този август, лятното кинозабавление има ново име – „НЕ!“. Награденият с „Оскар“ режисьор и сценарист Джордан Пийл отново преобръща представите ни за жанра, отвеждайки ни на пленяващо въображението, мистериозно киноприключение, различно от всичко, което сме виждали досега на големия екран.

Филмът ще ни отведе до малко и изолирано градче във вътрешността на Калифорния, чийто колоритни обитатели стават свидетели на странно и смразяващо откритие. Какво е то и каква е истината за страховитата мистерия, която ще се разкрие, ще разберем съвсем скоро – само в кината.

Освен интригуваща история „НЕ!“ ще предложи на зрителите в киносалона и впечатляваща визия.


Филмът е заснет с IMAX камери на 65 мм. лента от номинирания за „Оскар“ оператор Хойте ван Хойтема (Дюнкерк), който е работил с режисьори от ранга на Томас Алфредсон, Дейвид О. Ръсел, Спайк Джоунз, Сам Мендес и Кристофър Нолан. Филм, за който Джордан Пийл споделя, че е това е най-големият му и сложен от техническа гледна точка проект до момента.

„НЕ!“ събира отново Джордан Пийл с носителя на „Оскар“ Даниел Калуя (Бягай!, Юда и черният Месия), към когото се присъединяват Кики Палмър (Да свалиш Уолстрийт) и номинираният за „Оскар“ Стивън Юн (Минари). Във филма участват още Майкъл Уинкот, Барби Ферейра, Брандън Переа, Рен Шмид, Дона Милс и др.


Предизвикваме те да погледнеш нагоре! Ще се осмелиш ли? Казваме „да“ на „НЕ!“ от 19 август само в кината и IMAX, а в дните преди премиерата © Мустак • Мъжката зона ви дава шанс да спечелите двойни кинобилети за филма.

Въпросът е: Зад кои два култови хорър филма стои режисьорът Джордан Пийл?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 19 август и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.