Извънземното

От 9 септември емблематичният режисьор Стивън Спилбърг ни кани да отпразнуваме заедно 40 години от пристигането на E.T. на Земята и то не как да е, а с уникалната възможност да видим отново на големия екран един от киношедьоврите на всички времена – „Извънземното“.

Празникът за феновете ще е наистина специален, защото за първи път ще имат уникалната възможност да изживеят филма и в един от най-отличителните формати за кино – IMAX.

Създаден по сценарий на Мелиса Матисън, „Извънземното“ разказва историята на малкия Елиът (Хенри Томас), който открива своята сродна душа в лицето на добронамереното извънземно E.T., което по случайност е изоставено на Земята.


Заедно със своите брат и сестра Елиът трябва да запази E.T. в тайна от агентите на правителството и да му помогне да се завърне у дома. Подобрил редица боксофис рекорди през 1982, филмът на Стивън Спилбърг докосва сърцата на зрителите като никой друг филм до момента/

Със своята уникална и емоционална история „Извънземното“ остава една от задължителните филмови продукции, които всеки кинофен трябва да изживее. С посланията си за любов, приятелство и важността на дома и семейството, „Извънземното“ е по-актуален от всякога, предвид тежките, турбулентни и саркастични времена, в които живеем днес.


Празнувайте заедно с нас 40 години на Земята и изживейте уникална и незабравима среща с „Извънземното“ – от 9 септември, ексклузивно в кината и IMAX, а в дните преди премиерата © Мустак • Мъжката зона ви дава шанс да спечелите двойни кинобилети за филма.

Въпросът е: Един световноизвестен актьор участва във филма „Извънземното“ като учителя на Елиът. В последствие обаче кадрите с него отпадат. Кой е той?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 9 септември и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *