Спечели чисто нов смарт Ultra HD телевизор LG!

Идва новата година, а какъв по-добър повод © Мустак | Мъжката зона да ви предизвика с лесна игра и страхотен подарък – LG 55UH661V с вградена операционна система webOS 3.0 за гарантирани лесна употреба и вълнуващо изживяване. С изключително живи изображения при използване на широка гама цветове.

Условията на играта са наистина повече от лесни и не изискват особени усилия. Влез в страницата ни във Facebook – facebook.com/mazhkata.zona и виж колко от твоите приятели са наши фенове там. Напиши отговора в коментарите под тази статия и бъди готов за подарък.

На 4 януари един от всички участвали ще спечели чисто нов смарт телевизор – LG 55UH661V. Дизайнът на дисплея позволява реалните изображения да се виждат точно в същата позиция от всички зрителни ъгли. Това разрешава да се наслаждавате на живи, естествени цветове от всяко място в пространството.


Спечели чисто нов смарт Ultra HD телевизор LG!

LG 55UH661V Ultra HD (4k TV) е с размер на екрана 55″ (139 cm), резолюция 3840 x 2160 пиксела, ULTRA Surround звук и широк ъгъл на гледане. Една от тайните зад изпълнението на LG телевизора с висока резолюция е специалният дизайн. Технологията IPS 4K предлага естествени цветове от всеки ъгъл при резолюция четири пъти по-голяма от Full HD.

Месецът на голямото броене започна! Включи се и ти!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

82 коментара

  1. Нямам приятели, които да са харесали страницата или сайта ви

  2. За сега нямам приятели, които да са харесали вашата страница.

  3. един приятел я е харесал но поканих още 30 да я харесат 🙂

  4. Трима от моите приятели харесват страницата. 🙂

  5. За момента 0, но това ще се промени.Поканих доста тях да харесат страницата

  6. За сега нямам приятели, които да са харесали вашата страница.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *