Кралството на прокълнатите
Евтини самолетни билети

Емилия и Витория са стреги – вещици, които живеят сред хората и практикуват тайно своя занаят.

Една нощ Витория изчезва. Обезобразеното ѝ тяло е открито от Емилия. Съкрушена от мъка, тя се заклева, че ще намери убиеца на сестра си. 

Дори ако се налага да използва черна магия, която е забранена от поколения. Така Емилия среща Гняв – демоничния и изгарящо красив принц на войната и яростта.


И неопитните вещици знаят, че не можеш да се довериш на подобно създание, но за Емилия това вече няма значение. Защото е готова на всичко, за да отмъсти за своята сестра. И всяка помощ е добре дошла.

Някой убива млади жени в Сицилия и подготвя ритуал, който ще разтърси селенията и ще унищожи света. Емилия ще направи всичко по силите си, за да го спре. Независимо от цената. 

„Кралството на прокълнатите“ е разказ за непоносимата тежест на скръбта от това да изгубиш другата си половина и в яростта си да откриеш част от себе си, която никога не си познавал. Част, която може да отнеме душата ти или да те спаси.


В дните до петък © Мустак • Мъжката зона и издателство „Сиела“ ви дават шанс да спечелите романа „Кралството на прокълнатите“ от Кери Манискалко.

Въпросът е: Кой е родният град на Кери Манискалко?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 24 декември и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.