Непознатият от гората

Човек, чието минало е забулено в неизвестности, трябва да намери изчезнала тийнейджърка, преди изчезването ѝ да доведе до катастрофални последици за близките ѝ… и за света.

Мъжът, известен като Уайлд, е загадка за всички, включително и за него самия. Преди десетилетия са го намерили, живеещ в диво състояние в гората, без никакви спомени за миналото си. Неуспяла да установи произхода му, полицията го предава за отглеждане от социалните служби.

Сега, 30 години по-късно, Уайлд все още не знае откъде идва и отново живее в гората извън града – доброволен изгнаник, който се чувства добре само сред природата и поддържа дълбоки връзки с броени хора.


В търсенето на изчезналото момиче го ангажира Хестър Кримстийн – водеща на телевизионно предаване на правни теми, свързана с Уайлд покрай някогашна трагедия. Междувременно в града се появява и група бивши военни експерти по сигурността и случаят се разраства далеч извън пределите на мирното предградие.

Уайлд е принуден да се завърне в хорското общество, в което никога не се е вписвал, и където силните са защитени, дори когато крият тайни способни да унищожат милиони хора… тайни, които Уайлд трябва да разкрие, преди да е станало твърде късно.

В дните до петък © Мустак | Мъжката зона и издателство „Колибри“ ви дават шанс да спечелите романа „Непознатият от гората“ от Харлан Коубън.

Въпросът е: Кое престижно британско отличие за криминална литература получава Харлан Коубън през 2009 г.?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 3 септември и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *