Спечели романа „Опашката“ от Захари Карабашлиев

Опашката

Няколко години след Втората пандемия светът, какъвто го познаваме, вече не е същият – дълбока икономическа трансформация, недоволство, масови безредици – критичната точка отдавна е достигната.

В това време на смут и хаос любовта между Невена и Павел е непоклатима и когато той ѝ предлага да свържат живота си завинаги, изглежда, че най-хубавите им дни предстоят. Същата нощ обаче открива, че на годеницата му, необяснимо как, ѝ е пораснала опашка. Истинска опашка. 

И докато Невена не вижда това като аномалия или проблем, Павел е разтърсен из основи. Нещата се усложняват още, когато той получава неочаквано предложение – да спечели следващите президентски избори. Изкушен да приеме мисията, която му се предлага, и да поведе страната към един нов ред, Павел се изправя пред съдбовни решения и техните безвъзвратни последствия. 

В дните до петък © Мустак | Мъжката зона и издателство „Сиела“ ви дават шанс да спечелите романа „Опашката“ от Захари Карабашлиев.

Въпросът е: Коя постановка на Захари Карабашлиев печели наградата Аскеер и е номинирана за Икар?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 16 юли и бъдете готови за награда. Успех!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *