Певицата взема властта
Евтини самолетни билети

Напоследък на поп-фолк фурията Синтия не ѝ върви. Участията ѝ са намалели, шефът ѝ предпочита доста по-младите ѝ колежки и никой от близките ѝ приятели не е доволен от живота си.

Затова тя решава да влезе в политиката, да вземе ВЛАСТТА и да оправи държавата. В изкривената реалност, в която живеем, нищо не е невъзможно, и след изборите певицата се събужда като министър-председател на България напук на всички прогнози.

Скоро обаче тя ще установи, че да управлява държава е малко по-сложно, отколкото да пее за любов пред късаща салфетки екзалтирана публика. А на всичкото отгоре ѝ предстои да отиде до Европа и назад.


Българите никога не са получавали толкова много обещания, но колко ли от тях могат да бъдат изпълнени, преди нещата да загрубеят и да излязат от контрол?

Уж познатото пиперливо чувство за хумор на Сиромахов в тази книга прави неочакван завой и превръща „Певицата взема властта“ в жестока сатира, в която смехът на читателя е най-безмилостния бич за самозабравилата се политическа класа.

Това е едновременно най-забавната и най-сериозна книга на Сиромахов. Със сигурност най-добрата.


В дните до петък © Мустак • Мъжката зона и издателство „Сиела“ ви дават шанс да спечелите романа „Певицата взема властта“ от Иво Сиромахов.

Въпросът е: Какъв по образование е Иво Сиромахов?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 14 януари и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.