Спи спокойно

Рано или късно винаги настъпва обрат, който променя всичко и пробужда миналото – някой си спом­ня нещо, някой съжалява, някой иска да проговори. А изчезването на две четиригодишни момиченца не може да бъде забравено, не може да бъде оставено неразкрито.

Криминалният инспектор Еверт Гренс пропада все по-надълбоко в своята болка, но това неразкрито престъпление го обсебва изцяло. Гренс дори не подозира, че изчезванията ще го отведат до мрачния свят на истински чудовища, които се опиват от детската болка, които плетат своите мрежи в тъмните кътчета на интернет и безнаказано печелят милиони от болните желания на анонимните си клиенти.

Помощта на бившия агент под прикритие Пийт Хофман е наложителна: този път той трябва да се превъплъти в най-трудната си роля и да проникне зад завесата на смайваща международна престъпна мрежа. А под маските се крият още и още изненади… Защото малките момичета заслужават някого да го е грижа за тях.


В дните до петък © Мустак • Мъжката зона и издателство „Сиела“ ви дават шанс да спечелите романа „Спи спокойно“ от Андерс Руслунд.

Въпросът е: Как се казва първият роман от поредицата за инспектор Еверт Гренс?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 24 септември и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *