Стъкленият хотел
Евтини самолетни билети

Винсънт работи в луксозния хотел „Кайет“, петзвездно убежище на усамотен остров.

Една нощ съдбата ѝ взема неочакван обрат, който я среща с уважавания инвеститор Джонатан Алкайтис.

Същата нощ някой оставя енигматична и зловеща заплаха върху стъклената стена на лобито: „Защо не преглътнеш натрошено стъкло“. На острова, където богатите бягат от света, някой знае истината за Алкайтис.


Знае, че високо над Манхатън, в своя замък от стъкло и бетон, много над дребните мечти за успех на обикновените хора, Алкайтис гради мащабна финансова пирамида. Знае, че шепа добре платени служители си затварят очите пред истината. Докато не става прекалено късно.

Измамната схема рухва, разорява мнозина и унищожава живота на наивниците, които години наред са се радвали на солидни приходи и са смятали бъдещето си за осигурено.

Винсънт, която след онази повратна нощ в хотела е негова любовница, отново е на кръстопът. И изборът ѝ ще я отведе много далеч от златната клетка на Алкайтис.


В дните до петък © Мустак • Мъжката зона и издателство „Сиела“ ви дават шанс да спечелите романа „Стъкленият хотел“ от Емили Сейнт Джон Мандел.

Въпросът е: В кой свой роман Емили Сейнт Джон Мандел описва епидемия от грузински грип, който отнема живота на 99% от жителите на планетата?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 17 декември и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.