Баз Светлинна година
Евтини самолетни билети

Някъде в открития Космос звездната дата е 20220617. А тук, на Земята, на 17 юни „Баз Светлинна година“ ще ни отведе на незабравимо пътешествие отвъд границите на въображението с фантастично екшън приключение.

„Баз Светлинна година“ ни потапя дълбоко в уникалната история, в центъра на която е героичният тестов пилот и астронавт, който заедно със своя командир и неговия екип са заточени на негостоприемна планета на 4,2 мил. светлинни години от Земята.

И така разбираме защо се е превърнал във вдъхновение за изработването на Баз Светлинна година – емблематичната играчка, позната на милиони деца от обичаната анимационна поредица „Играта на играчките“.


Опитвайки се да намери обратно пътя към дома през времето и пространството, Баз, неговият верен другар – котката-робот Сокс, който вече се превърна в всеобщ любимец на публиката и екип от нетипични специалисти, се оказват единствената надежда за спасение от зловещия и енигматичен извънземен Зург, който отприщва огромна армия от безмилостни роботи, готов на всяка цена да постигне мистериозната си цел.

Какво точно планира Зург и дали всичко е така, както изглежда? Ще успеят ли Баз и неговите смели другари да попречат на злодея и ще могат ли всички да се върнат у дома на Земята след години на заточение в космоса? Отговорът ще открием само в кината и 4DX от 17 юни. Предстартовото броене започна.


„Баз Светлинна година“ обещава спиращо дъха кинозабавление в най-добрите традиции, както на Дисни и Пиксар, така и на фантастични класики като „Междузвездни войни“ и „Стар Трек“. Изпълнен с много екшън, приключения и изненади, филмът определено е едно от филмовите събития на лятото.

Отправяме се към безкрая и отвъд с „Баз Светлинна година“ от 17 юни в кината и 4DX, а в дните преди премиерата ви каним да се включите в космическа игра със страхотни награди.

Станете част от мисията  на Баз и спечелете награди от филма

Тази седмица © Мустак • Мъжката зона ви дава шанс да спечелите оригинални подаръци от „Баз Светлинна година“ – оригинална раничка, оригинална бутилка за вода или оригинален тефтер от филма.

Въпросът е: Кой популярен холивудски актьор дава гласа си на главния герой в „Баз Светлинна година“?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 17 юни и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.