Топ Гън: Маверик
Евтини самолетни билети

През 1986 година се роди една легенда – със свръхиновативната си визия, ефекти, реално заснети въздушни акробатики, атрактивна история и актьорски състав, „Топ Гън“ предефинира екшън жанра, циментира Том Круз като световна суперзвезда и влезе в историята като една от големите емблеми на киното, чието влияние в попкултурата продължава и до ден днешен.

Този май феновете и всички кинолюбители получават възможност да се завърнат в този магнетичен свят на въздушни схватки, свръхзвукови скорости и високи дози адреналин с „Топ Гън: Маверик“ – едно от най-дългоочакваните продължения в историята на Холивуд, което ще влети в кината със скоростта на изтребител.

Още по-вълнуващ, още по-напрегнат и още по-емоционален, „Топ Гън: Маверик“ залага на спиращи дъха, реално изпълнени и заснети с най-новите достижения в кинотехнологиите, въздушни каскади, в центъра на които отново е Маверик, изигран от сякаш неостаряващия Круз, който, разбира се, пилотира самолета си сам и изпълнява дори и най-опасните бойни сцени.


След повече от тридесет години служба като един от топ пилотите на Американските военноморски сили, Маверик (Круз) сякаш е намерил мястото си – да достига крайни предели като безстрашен тест пилот и да отбягва повишенията, които биха го задържали на земята.

Но когато се оказва инструктор на специален отряд пилоти от Топ Гън, трениращи за невиждана досега мисия, Маверик се среща с лейтенант Брадли „Рустър“ Брадшоу (Майлс Телър), син на загиналия му партньор и най-добър приятел Ник Брадшоу – Гуус.


Изправен пред несигурно бъдеще и преследван от миналото си, Маверик се сблъсква с най-дълбоките си страхове в мисия, която изисква най-голямата жертва от тези, които ще бъдат избрани за нея.

Подгответе се за ударна доза адреналин, защото „Топ Гън: Маверик“ влита в кината, IMAX и 4DX на 27 май. А най-нетърпеливите фенове ще могат да излетят в небето с капитан Маверик още от 26 май на специални предпремиерни прожекциии, но и да играят за страхотни награди в дните преди премиерата.

Топ Гън: Маверик

Тази седмица © Мустак • Мъжката зона ви дава шанс да спечелите страхотни киноподаръци от „Топ Гън: Маверик“ – комплект от оригинална шапка и значка; оригинална шапка или оригинална unisex тениска.

Въпросът е: Как e истинското име на топ пилота Маверик, в чиято роля отново влиза Том Круз?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 27 май и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.