Звярът
Евтини самолетни билети

На 12 август законът на джунглата ще е единственият, който ще бъде валиден. Световната звезда Идрис Елба (Бързи и яростни: Хобс и Шоу) и режисьорът Балтазар Кормакур (Еверест) ни отвеждат дълбоко в красивите, но опасни простори на африканската савана и ни изправят лице в лице със „Звярът“.

В ускоряващия пулса иновативен екшън трилър един баща е готов на всичко, за да защити семейството си. Дори и да се изправи срещу невиждан досега хищник.

В „Звярът“ наскоро овдовелият лекар Нейт Даниелс (Идрис Елба) решава да осъществи отдавна планирано завръщане в Южна Африка, където за първи път е срещнал жена си, с надеждата отново да се сближи с двете си отчуждени дъщери.


Тримата се отправят към резерват за диви животни, поддържан от техния дългогодишен семеен приятел и биолог Мартин Батълс (Шарлто Копли), но това, което започва като спокойно пътешествие в търсене на душевен покой и семейно разбирателство, се превръща в кошмарна борба за оцеляване.

По петите им е огромен кръвожаден лъв, жаден за човешка кръв. Битката ще е на живот и смърт, защото в природата има място само за един върховен хищник. Ще успее ли Нейт да спаси семейството си? На какво е способен човек, за да оцелее и възможно ли е да спечели в неравностойна битка с дивата природа?


Отговорите ще открием в спиращия дъха напрегнат трилър „Звярът“, открояващ се с вълнуваща история, красива визия и високо ниво на продукция, които поставят филма сред най-качествените представители на creature feature жанра.

Изправяме се срещу „Звярът“ от 12 август само в кината и 4DX, а в дните преди премиерата © Мустак • Мъжката зона ви дава шанс да спечелите двойни кинобилети филма.

Въпросът е: В кой окръг на Република Южна Африка се развива действието във филма „Звярът“? (жокер – в трейлъра на филма)

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 12 август и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.