Викингът

На 22 април отмъщението е ястие, което се сервира… на голям екран! След големия успех на „Вещицата“ и „Фарът“, един от най-добрите и отличителни режисьори на своето поколение Робърт Егърс ни предлага ново, изключително и оригинално киноизживяване с безкомпромисния исторически епос „Викингът“.

Филмът ще ни отведе в Исландия в началото на Х век и ще ни разкрие на какво е способен и колко далеч може да стигне човек, жадуващ за справедливост.

Базиран на древната скандинавска легенда, вдъхновила и създаването на „Хамлет“ на Уилям Шекспир, „Викингът“ разказва историята на младия викингски принц Амлет, който е тласнат по пътя на отмъщението, след като става свидетел на убийството на баща си.


Но пътят му няма да е лесен. За да сбъдне клетвата си и да се превърне в господар на собствената си съдба, Амлет трябва да преодолее смъртната опасност на красивата, но непрощаваща природа на Исландия, да се бие с вражески кланове и да се изправи пред могъщите и мистериозни сили от митовете и легендите на викингите, за да се изправи накрая срещу най-големия си враг – собствената си кръв.

С впечатляваща визия, дело на номинирания за „Оскар“ оператор Джарин Блашки (Фарът), със звезден актьорски състав в лицето на Александър Скарсгард, Никол Кидман, Аня Тейлър-Джой, Клес Банг, Итън Хоук и Уилям Дефо и най-вече с вълнуваща история, натоварена с изключителна тематична дълбочина и символика, „Викингът“ е уникално пътешествие през невероятното богатство на скандинавския фолклор, което ще предложи на зрителите епично преживяване, каквото рядко имаме възможност да видим на голям екран.

Покоряваме съдбата си с „Викингът“ от 22 април, а в дните преди премиерата © Мустак • Мъжката зона ви дава шанс да спечелите 2 двойни кинобилета за филма. Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 22 април и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.