Тор: Любов и гръмотевици
Евтини самолетни билети

На 8 юли грабвайте пуканките и вижте историята на космическия викинг Тор Одинсон в „Тор: Любов и гръмотевици“!

След като спасява Земята не пак, а отново, Богът на гръмотевиците поема на ново, неочаквано приключение – да открие вътрешния си мир. Но то е рязко прекъснато, защото из галактиката властва нов и неочакван враг, който се е зарекъл да унищожи всички богове.

На всичкото отгоре, Тор прави още едно неочаквано откритие – вече не само той може да развърта емблематичния си чук.


За да се справи със заплахата, Тор ще разчита на помощта на Валкирия (Теса Томпсън), Корг (Тайка Уайтити) и бившата си приятелка Джейн Фостър (Натали Портман), която – за голяма изненада на самия Тор – необяснимо е успяла да овладее силата на магическия чук и се е превърнала в Могъщия Тор.

Заедно те се отправят на опасно космическо приключение, за да разкрият мистерията зад желанието за мъст на Касапина на богове и да го спрат, преди да е станало твърде късно.

След невероятния успех на „Тор: Рагнарок” виртуозният режисьор, носител на „Оскар“ Тайка Уайтити (Джоджо Заека) и световната звезда Крис Хемсуърт се завръщат за „Тор: Любов и гръмотевици“, който обещава още повече хумор, екшън и добро настроение пред големия екран.

Тор: Любов и гръмотевици

Зареждаме се с пуканки и добро настроение и се отправяме към киносалоните за най-атрактивното киноприключение на лятото – „Тор: Любов и гръмотевици“ от 8 юли само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX, а в дните преди премиерата © Мустак • Мъжката зона ви дава шанс да спечелите страхотни подаръци от филма – оригинална „Тор“ раница или комплект от „Тор“ формичка за лед и „Тор“ комплект значки.

Въпросът е: Как сe казва магическият чук на Тор, чиято сила Джейн Фостър е успяла да овладее във филма Тор: Любов и гръмотевици“?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 8 юли и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.