Боксерки срещу слипове
Евтини самолетни билети

Носите ли бельо? И изобщо замисляли ли сте се какво обувате под панталоните си? Удобно ли ви е? Кара ли ви да се чувствате добре?

Историята на мъжкото бельо започва още с кожата около слабините на праисторическия човек, дълго време се основава на принципа на ленените препаски от далечното минало, усъвършенстващи се през различните епохи, преминава през дългите памучни долни гащи, за да достигне до вечната борба между боксерките и слиповете.

Боксерките, както подсказва името им, са измислени като панталонки за боксьорите. Те са комфортни, подходящи са и за по-пълни мъже, предоставят повече пространство, потенето не се усеща толкова и не притискат тестисите към тялото.


Последното им предимство е от особено значение, защото образуването на нови сперматозоиди в тестисите, силно се влияе от температурата. Тя трябва да е с няколко градуса по-ниска от общата телесна температура. Недостатък на боксерките са техните крачоли, които често се набират и създават неудобство при ходене.

Слиповете пък произхождат от мъжките бански. Предпочитани са от мъже с добро телосложение, не създават проблеми при ходене, поддържат половите органи в една позиция, дори при спортни активности.

Недостатъкът им се състои точно в повишаването градусите на тестисите. Твърди се, че това се отразява на тестикулярните тъкани и сперматогенезата и понижава мъжката плодовитост.

Боксерки срещу слипове

Носенето на слипове може в някои случаи да доведе до здравословни или хигиенни проблеми, заради това че са твърде стегнати.

Няма научно доказани твърдения за вредата от носенето на слипове, така че що се отнася до здравето и качеството на вашите сперматозоиди, наистина няма значение дали предпочитате боксерки или слипове.

Най-важното е да чувствате комфорт и увереност с бельото, което носите. И доста по-голямо значение от вида бельо има материята, от която то е направено. Залагайте на органични и дишащи тъкани, като памука. Ако пък не обичате да носите нищо под дрехите си, просто внимавайте с циповете на панталоните.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.