Как да се облечете за лятна сватба?

Лятото дойде, а с него и желанието на повечето ви приятели да затвърдят връзката си. Жените имат универсален избор за облекло – роклята. Но при мъжете е малко по-сложно.

Не се притеснявайте. Тук сме, за да ви помогнем. Приготвили сме ви най-универсалните облекла за всяка лятна сватба. Просто продължете да четете.

Небрежно облекло

Най-лесно е да се облечете небрежно. Особено ако няма специален дрескод за събитието. Това не означава да сложите дрехите за плаж. Памучен костюм е идеалният избор. И удобно, и стилно! Комбинирайте с риза и не слагайте вратовръзка.


Градски стил

Когато сватбата е в града, трябва да сте елегантни и класически. Елегантният костюм е вашият избор. Тук отново можете да комбинирате с риза, а акцентът е яката. Няма да сбъркате с вратовръзка. Завършете с чифт мокасини.

Как да се облечете за лятна сватба?

Сватба на плажа

Тук са важни материите – нещо прохладно и свободно. Можете да комбинирате със забавна тениска или по-разчупена хавайска риза. Кецовете ще свършат работа. Но все пак подберете по-стилни такива и лесно почистващи се заради пясъка.

Официална сватба

Тук няма две мнения – черен смокинг. Научете се да връзвате папийонка или улеснете живота си с такава, която вече е вързана.

Уверете се, че сте разбрали дрескода, за да не усещате неодобрителните погледи на останалите гости. И се забавлявайте! Това е най-важното!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.