Как да си стилен през лятото?
Евтини самолетни билети

Дрехите могат да са от голямо значение за самочувствието и впечатлението, което правим на хората около нас.

Те могат не само да подобрят начина, по който изглеждаме, но и да предпазят тялото ни от неблагоприятни климатични условия.

Има дрехи, които винаги са в мода и гарантират, че ще бъдем стилни, когато сме облечени в тях. Ето нашите предложения за най-стилни дрехи за летния сезон.


1. Ризи от шамбре

Как да си стилен през лятото?

Тъканта на шамбре доста наподобява дънковата материя на външен вид, като разликата е, че подобни ризи не запаряват и са много по-леки от дънковите ризи, като са също толкова стилни. Те се предлагат в голямо разнообразие от цветове, като по-стилни за лятото са белите, сините и червените.

2. Ленени ризи

С такива ризи, изглеждате непринудено стилни, като те са есенциални за лятото с тяхната незапаряваща и лесно изсъхваща материя. Главният им минус е, че лесно се мачкат, но пък от друга страна допринасят за по-небрежна визия, която комуникира непринуденост по най-добрия начин. Сред най-добрите цветове са синият, както и по-мръсният оттенък на бялото.

3. Риза в стил Хенли

Визуално те са много сходни с обикновени тениски, като са добавени няколко копчета в горния им край, за да им вдъхнат идентичност. Тези ризи са неформални и в по-голямата част са с дълъг ръкав, като материята е тънка и са идеални за по-прохладните летни вечери.

4. Едноцветни тениски

Те могат да бъдат от разнообразни материи и предлагани в още по-многобройни цветове. Плюсовете им са, че лесно се съчетават с разнообразни облекла, от по-формално до всекидневни. Хубаво е човек да има от много цветове в гардероба си, като най-есенциалните са белите, сините, черните и сивите.

5. Шорти

Шортите са дреха, която може много добре да комплементира фигурата на един мъж, но и могат да седят по начин, който разваля общия вид на вашето облекло. Те трябва да са малко над коляното като е препоръчително да не са нито прекалено тесни, нито широки. Шортите се предлагат в различни стилове и материи, като най-популярните са спортните от памук и полиестер, дънковите както и по-формалните.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.