Мъжкият стил

Една популярна максима на един известен мъж дизайнер гласи: Стилът е начин да кажете кой сте, без да се налага да говорите. Много вярно, много точно!

За имиджа на държащия на себе си мъж са важни облеклото, обувките, маниерите на поведение… Аз бих добавила класа. Онази неуловимост, тайната притегателна сила на мъжете.

Нима има нещо по-изкусително от тъмен костюм, елегантна вратовръзка, стилна прическа, обувки и аромат на ефектен мъжки парфюм.


Стилният мъж е готин.

Стилният мъж е секси.

Стилният мъж е обещание за незабравими моменти.

И да, елегантността е в най-дребните детайли, в онази мъжка умереност, в онзи стил на лека загадъчност, по един пленяващ начин. Разбира се, стилното облекло трябва да е според сезона.

Лятото… по-небрежно, по-лежерно в по-семпли тонове, ризи, панталони по-ефирни аромати, време за приключения и усмивки.
Зимата… загадъчност, тайнственост, престиж. Сиви блейзъри, тъмни костюми, мускусни аромати, елегантни аксесоари, мистериозност.
Есента… доза шик и фриволност, пуловери, палта в карамелени нюанси, топлина, кафяво, уют и кафе. И аромати с пикантни нотки.
Пролетта… Незабравимост. Свобода, леки костюми, ризи, панталони, свежи цветове, по-нежни ухания.

Мъжкият стил

Обувките през всеки сезон трябва да са елегантни и шик. Добавяме и подходящ афтършейф с мъжествено ухание, защото един мъж трябва да ухае на амбиция, сила и свежест. Класният мъж е различен, той е нежен и същевременно силен, чаровен, смел, уникален, загадъчен и просто мъжествен.

Външността и подбраното изтънчено поведение са част от стила на един класен мъж, мъж с принципи и отношение, решителен, коректен, силен и мъжествен. Стилът е важен, стилът подчертава характера, стилът е начин на себеизразяване, стилът остава неизменен спътник на мъжът, който го притежава!

Класата определя, класата решава. Класният мъж е този, който е красив в своите действия, който е привлекателен като личност, който показва амбиция и категоричност. Класата е част от стила – да покажеш кой си, какъв си като личност.

Стилът е съвкупност от онези детайли, които изграждат мъжете. Бъдете стилни! Бъдете класни! Бъдете истински мъже! Бъдете кутия, пълна с тайнственост и емоции. Бъдете дързостта на забавлението.

Мъжът, истинският мъж, стилният мъж трябва да има характер! Да е наясно със своите качества, със своите избори и да е преди всичко, истински кавалер. Защото стилът се изгражда, но мъжът зад него остава. Затова бъдете смели, бъдете неустоими, защото сте… мъже!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *