Науката говори: какви са предпочитанията на жените за мъжкото облекло?
Евтини самолетни билети

Независимо от повода, винаги трябва да обмисляте облеклото си: интервю за работа, сбирка с приятели, първа среща.

Дори и да изглеждате като фитнес модел, облеклото е първото нещо, което ще забележат останалите. Частта с премислянето е по-присъща за жените, но пък науката е решила да се впусне в помощ на мъжете.

Външният ви вид трябва да включва едно от нещата, изброени по-долу, за да впечатлите женския пол. Науката го сочи!


Червен цвят

Полицаите спират повече червени коли, а жените си падат по мъже, облечени в червено. Според проучванията мъжете, които носят червен цвят, са по-привлекателни за жените и демонстрират по-висок социален статус.

Тениска и дънки

Жените обичат мъже с непретенциозно облекло. Какво би могло да значи това? Дънките и тениската са получили палците на 67% от женския пол. А комбинацията със сако и модерни обувки ви предоставя универсален аутфит за почти всички поводи.


Аромат на мускус

Повечето нови аромати ви карат да ухаете като топка от химикали. Пропуснете ги и заложете на традиционния мускус. Дамите са привлечени от мъже, чиято телесна миризма съдържа високи нива на тестостерон. Този аромат се доближава до мускуса. Просто не прекалявайте.

Велурени обувки

Според проучванията жените отиват на втора среща с мъж, който е носил велурени обувки на първата. Така че не си губете времето, а отидете до магазина, ако вече нямате чифт такива.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.