слънчеви очила
Евтини самолетни билети

Всеки изглежда по-добре с правилните слънчеви очила.

Те не само правят лицето ви да изглежда по-симетрично и завършват вашата стилна визия, но и ви предпазват от негативното влияние на слънцето както и защитават от околоочни бръчки.

Тук може да видите четирите най-стилни слънчеви очила за мъже, за да изглеждате максимално добре.


Рей Бан Авиатор

слънчеви очила

Те могат да направят всеки да изглежда прекрасно, носейки ги, защото пасват с разнообразни форми на лице. Също така на пазара има и огромно разнообразие от цветове, които задоволяват всякакви предпочитания. Още предимства на този модел са фактите, че рамката е стоманена и лека, както и имат регулируеми подложки за нос. Поради тези причини очилата могат да бъдат носени доста дълго време, без собственикът да изпитва тежест и дискомфорт.

Рей Бан Клъбмастър

слънчеви очила

Това са очила с правоъгълна форма, като рамката им в горната част е пластмасова, докато долната е изградена от метал. Те са компактни и идеални за хора с по-малки лица. Предимство им е, че изглеждат невероятно в комбинация с костюм. Подобно на Авиаторите, Клъбмастърите също предлагат регулируеми подложки за нос, което ги прави максимално удобни. Стъклата им са резистентни към надраскване и удари. Клъбмастърите се предлагат в разнообразни цветове и 2 различни размера на стъклата от 49 мм до 51 мм, продават се във вариант с поляризирани стъкла, както и в такъв с неполяризирани.


Рей Бан Уейферър

слънчеви очила

Това са един от най-емблематичните модели на марката, изглеждат добре на почти всяко лице. Новите им модели имат по-компактна рамка, както и са по-заоблени като форма. Основно допълнение им е излишъкът на извивка на дръжките, което им пречи да се изхлузват от лицето на собственика. Този модел е класика и може да бъде забелязан на лицето на множество известни личности.

Персол Авиатор

слънчеви очила

Популярността на тези очила идва от актьора Стив Макуийн, който носи подобен модел на марката във класическия филм „Аферата Томас Краун“. Те са скъп и луксозен модел, но марката се слави с уникалното си качество на едни от най-добрите в индустрията с тяхната „мефлекто“ система на дръжките им, което ги прави по-сгъваеми и удобни за всяко лице. Някои модели на емблематичните им Авиатори могат даже да се свиват, правейки ги удобни за носене дори и в джобове.




Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.