часовници
Евтини самолетни билети

Може би сте от хората, които носят часовници всеки ден. Или пък като повечето сте от тези по средата.

Независимо какъв е случаят ви, на пазара има разнообразни марки часовници за всякакви обстоятелства и стил, които са доказали качеството си с времето и не струват по-скъпо в зависимост от добавената им стойност според името на марката или по-добрия маркетинг около тях.

Тук ще ви представим някои от най-добрите и качествени часовници – три марки, които си заслужават парите.


Orient Defender

Три марки часовници, които си заслужават парите

Въпреки че Orient са известни основно с моделите си „гмуркачи“, това е един много добър часовник, който спокойно може да конкурира Алпинистът на Seiko. Orient Defender е произведен за хора, които обичат да изследват света навън, докато изглеждат невероятно стилни. Това е здрав часовник, който в същото време се разчита лесно и е много точен. Много голям плюс на този часовник е, че може да си изберете дали да го закупите с кожена, гумена или метална каишка, така че той е идеален за колекцията на хора с разнообразни нужди и усещане за стил.

G-Shock 5600

Версии на този часовник се продават още от далечната 1987 г. Той е един от по-емблематичните версии на марката и визията му е класическа. Основна разлика е по-ниската цена поради факта, че часовникът е направен от пластмаса, като е изненадващо устойчив на удари, докато не струва скъпо. Това е един от най-здравите часовници за цената си и не би ви потрябвал по-здрав, пригоден е за носене без да се притеснявате, че може да го надраскате или счупите.

Seiko SNKL23

Три марки часовници, които си заслужават парите

Това е много емблематичен за марката часовник, който е доста подходящ за съчетаване с по-официални дрехи. Сред основните плюсове на модела е, че изглежда изключително класически за Seiko, както и факта, че взимате по-скъпо изглеждащ часовник на достъпна цена. Главен проблем на модела обаче е, че често трудно се намира на пазара.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.