Коя е най-красивата жена в света?

Те са популярни актриси и са спечелили възхищението на мъжката половина от човечеството. Дами с красота, класа и сексапил, по които мъжете тайно въздишат.

Първа е, разбира се, Анджелина Джоли. Все още красива, фина, с бурни събития около себе си. Момчетата тайно събираха постери на Лара Крофт, и мечтаеха да бъдат с нея.

След години на филмово затишие Джоли се завръща на екран като супергероят Тена, част от предстоящият филм на Марвел, а именно „Вечните“ – филм за супергерои, битки и свърхсила.


Втора безспорно е Деми Мур – секссимвол със страхотно излъчване. Мъжете просто бяха завладени от тъмната ѝ красота.

Филмите с нейно участие, като „Стриптийз“ и „Неприлично предложение“, са класики в жанра.

Съвсем скоро тя издаде и биографична книга, където разкрива подробности за своите връзки и личен живот. Определено актриса с магнетично излъчване.


Трета е легендата Мерилин Монро. Каквото и да си говорим, тя е еталон за сексапил. Драматична, красива, пред чара ѝ не устоява дори президентът Кенеди.

Мерилин е синоним за звезда от световна величина, макар за таланта ѝ до днес да се водят разпалени спорове.

Звезда, световен еталон за мъжки фантазии, слава, известност и звезден блясък. За съжаление животът ѝ завършва с трагичен край.

Четвърта е Никол Кидман. Изящна, красива, обаятелна. Пример за класна жена.

Няма как да не остане в историята на киното и мъжките сърца с филми като „Студена Планина“, „Мулен Руж“, „Лъв: Стъпки към дома“, „Догвил“, „Батман и Робин“ и „Аквамен“.

Различна и неповторима, Кидман е австралийската гордост и към нейния публичен образ се стремят тези, които са завладени от неповторимата ѝ харизма.

Пета, но в никакъв случай не на последно място, е една прекрасна британка. Кейт Бекинсейл – магнетична, женствена и много умна. Учила литература и езици в Оксфорд, а външността ѝ се характеризира с думата сексапил.

Красива като Ана във филма „Ван Хелсинг“, Кейт предизвиква фурор с участието си като вампирката Селин в „Подземен свят“. Прекрасна и неотразима, мъжете въздишат по нея и определено има защо.

Да спечелиш мъжкото възхищение не е лесно, но тези дами са доказали пред света своите умения, не само с участието си във филмови продукции, а и като личности с обществен принос и каузи, зад които застават.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.