Алкохолът и мъжете

алкохол

Лято, партита и забавления. И алкохол, много алкохол. Че алкохолът е социално питие е факт! Факт е и вероятно няма мъж, които да не обича да разпуска с 1, 2… или повече питиета след тежък работен ден.

В следващите редове ще ви представя няколко факта за любими питиета, а като добавка и няколко, но които си струва да опитате.

Началото е за любителите на виното. То е стил. И е питие за истински ценители и познавачи. Знаете ли обаче, че белите вина са по-трудни за правене от червените? За тях се изисква майсторство и много добра технология.

вино

А опитвали ли сте абсент? Това е питие с нехарактерен вкус, направено предимно от билки. Пие се от хора с неконвенционален вкус и е безкрайно аристократично като поднасяне. А именно с решетка, бучка захар и тънка струя студена вода.

Освежаваща, любима, по желание немска, белгийска, ирландска, чешка, тъмна или светла… Да! Бирата! Мъжете я обожават. Тя е част от партита и забавления, утолява жаждата и е задължителна за летния сезон.

Бира

Каквото и питие да изберете, знайте, че алкохолът (в разумни количества) тонизира, отпуска и създава атмосфера на веселие. А какво по-хубаво, когато всичко това е споделено с добра компания.

Наполеон е пиел шампанско и при победа, и при поражение и е останал в историята. Така че – опитвайте различни питиета, създавайте настроения и споделени моменти, времето е подходящо за партита и купони, а алкохолът с мярка е начин за почивка и отмора. В бар, клуб или край морето, по-твърд или по-сладък, това е въпрос на предпочитание.

алкохол

От мен толкова! За алкохола – повече следващия път, ако харесате статията. Пожелавам ви весели и приятни моменти с приятели, дами и любими хора, иии… не прекалявайте с чашките!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *