Джони Деп

Джони Деп се завръща в киното за първи път след скандала с бившата му съпруга Амбър Хърд, увери Variety.

Той ще участва в исторически филм на френската режисьорка Майвен льо Беско, където ще се превъплъти в крал Луи XV, чието управление е едно от най-дългите в световната история (58 години).

Съобщава се, че снимките ще се проведат това лято в околностите на Париж, основно във Версайския дворец, бившата резиденция на френските монарси.


Майвен също ще изиграе една от ролите във филма, нейната героиня е графиня Жана Дюбари, последната любовница на Луи XV.

Напоследък Деп изпитваше трудности в кариерата. След като загуби делото си срещу таблоида „Sun“ през 2020 г., който го обвини в побой над Амбър Хърд, Джони беше принуден да откаже ролята на Гелерт Гринделвалд във филмовия франчайз „Фантастични животни във вселената на Хари Потър”.


Актьорът не бе поканен в други проекти. Според Деп той е бил бойкотиран в Холивуд. Последният игрален филм с участието на актьора е „The Great“ от 2020 г., в който се разобличана екологично престъпление в Япония.

БГНЕС припомня, че Амбър Хърд подаде молба за развод с Джони Деп през 2016 г., след което го обвини в домашно насилие. Деп отрича всички обвинения, двойката все още продължава да си изяснява отношенията в съда.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *