мъж
Евтини самолетни билети

Колко време от живота на мъжа преминава в зяпане на мацки, защо имат навика да послъгват и как точно си избират приятелите?

Учени от цял свят, също като вас, са си блъскали главите над тези екзистенциални въпроси. В крайна сметка академичните светила решили да проведат цялостно изследване и анализ на мъжкото поведение. Допитали се до хиляди хора от всички точки на земното кълбо.

Така стигнали до резултати, които ще изненадат не само дамите, но и самите господа. Ето ги 10-те истини за мъжете, които не всеки знае.


10 истини за мъжете, които не всеки знае

10. Мъжете и техните страхове

Смърт, здравословни и лични проблеми. Обикновено това са нещата, от които хората се страхуват най-много. Или поне така си мислим. Учени от университета в Монреал, изследвали повече от 10 хиляди души и установили, че страхове са различни при жените и мъжете. За мъжете това са бедствията – наводнения, земетресения, войни. При жените най-големият кошмар са междуличностните конфликти – този страх се среща два пъти по-често, отколкото при мъжете.

10 истини за мъжете, които не всеки знае

9. Когато трябва да вдигнат нещо…

…мъжете се навеждат, а жените клякат. Разбира се, има и изключения, но като цяло при повечето хора е така. Може би това се дължи на факта, че жените често носят къси и/или тесни поли, заради които са принудени да клякат. Мъжете няма от какво да се притесняват, затова просто се навеждат.

10 истини за мъжете, които не всеки знае

8. Когато искат да впечатлят жена…

…мъжете инстинктивно заемат поза, с която да демонстрират своята сила и мъжественост. Обикновено те слагат палците си на колана. Така са правили мъжете още от древни времена, още когато не е имало нито колани, нито панталони. Тогава мъжете, в опит да спечелят женското внимание, просто посочвали с ръка към чатала си. В наши дни подобен жест ще се възприеме за неприличен, но ехото на позата все още се чува – с палци на колана, мъжът също сочи към чатала си, макар и символично.

Пълния списък с 10 истини за мъжете, които не всеки знае вижте в © 10-те най.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.