Какво се крие под водата?
Евтини самолетни билети

Военните от американските ВМС и ВВС непрекъснато засичат „мистериозни обекти“. Досега информацията за тези срещи се е водила като класифицирана. От Вашингтон обаче промениха подхода си по темата и започнаха да говорят открито по тях.

Военноморските сили на САЩ са засекли загадъчни бързодвижещи се подводни обекти. Обяснение за заснетото и документирано явление не могат да дадат нито експерти, нито модерната технология към настоящия момент.

Информацията беше оповестена официално във вестник The Mirror. Според съобщението в медията неиндентифицираните обекти са записани с помощта на сонари. Часът и мястото не са посочени.


Това е втора среща на Американски военни кораби с неизвестни подводни апарати, само за седмица. Наскоро беше пуснато видео, заснето от кораба USS OMAHA, на което във водата се вижда черен обект в близост до него.

От изданието са категорични, че Пентагонът е потвърдил случаите. Информацията за неидентифицираните срещи е изтекла по време на официално разследване, по което началникът на Националното разузнавателно управление – Джеймс Улси, и други научни отдели трябва да предоставят доклад до Конгреса през този месец.


По-рано Улси е признал, че американски военни пилоти са в постоянен контакт с мистериозни обекти, които се движат във въздуха със скорост многократно надвишаваща възможностите на познатата технология.

Странната форма на някои от тях карат специалистите, запознати със случаите на контакт, да предполагат, че се касае за извънземни космически апарати.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.