Кевин Спейси в YouTube: Много скоро ще разберете цялата истина

Американският актьор Кевин Спейси се обърна към обществеността за пръв път след обвиненията в сексуален тормоз. Във видеото, озаглавено „Нека бъда Франк“, публикувано в YouTube, той се появява в образа на своя герой Франк Ъндърууд от телевизионния сериал „Къща от карти“. Актьорът изрази увереност, че зрителите искат неговото завръщане, въпреки факта, че „някои вярват на всичко“ и подкрепят обвиненията срещу него.

„Знам какво искате. Опитаха се да ни разделят, но има нещо силно и мощно между нас. Ние, ти и аз, знаем най-тъмните си тайни. Аз ви показах на какво са способни всички хора, шокирах ви с искреността си и ви поставих предизвикателства, накарах ви да се замислите… Всеки ден в мен нараства вярата, че много скоро ще разберете цялата истина. Ако не платя за това, което и двамата знаем, че съм направил, със сигурност няма да плащам за това, което не съм направил“, споделя Спейси-Ъндърууд.

Гръмкият скандал около Спейси избухна след като колегата му Антъни Рап разказа, че пияният актьор се е опитал да го съблазни, когато е бил на 14 години. Спейси от своя страна заяви, че не си спомня за такъв инцидент, но все пак поднесе своите извинения. Впоследствие мексиканският актьор Роберто Кавазос също съобщи, че е бил жертва на сексуален тормоз от страна на Спейси и че познава много други хора, които са били в подобна ситуация.


В момента броят на хората, съобщили за тормоз от страна на Спейси, е достигнал няколко десетки души. Делата срещу актьора са в процес на разглеждане от правоприлагащите органи на САЩ и Великобритания, по-специално – едно, ръководено от окръжния прокурор на Лос Анджелис и още три – от Скотланд Ярд.

На фона на скандала Netflix официално потвърди смъртта на героя на Спейси, президента на САЩ Франк Ъндърууд в последния сезон на сериала „Къща от карти“. „Къща от карти“ е римейк на едноименния британски телевизионен сериал. Главният герой е измислен американски политик – Франк Ъндърууд. Според сюжета, за рекордно кратко време той стига от конгресмен до американски президент, използвайки интриги и убийства.




Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *