Шотландски боец
Евтини самолетни билети

Класиката от 1986 г. „Шотландски боец“, в която Кристоф Ламбер е в ролята на безсмъртния воин от XVI в. Конър Маклауд, ще бъде рестартирана от Lionsgate с Хенри Кавил в главната роля, съобщи БГНЕС.

Режисьорът на „Джон Уик“ Чад Стахелски даде обещаваща информация за процеса на предпродукция. „В момента сме в процес на доработване. Мисля, че знаем какво искаме. По-важното от всичко е, че знаем какво искаме да направим“, заяви той пред Collider.

Що се отнася до Кавил, поканената за ключовата роля звезда все още участва в преговорите и Стахелски потвърди, че той е „един от големите му избори“ за филма. „Не става въпрос само за мускули и душевност. Смятам, че той има невероятен диапазон и мисля, че ще донесе нещо много специално“.


В оригиналния филм сър Шон Конъри, Ламбер и Кланси Браун са в ролята на безсмъртни същества, които се преследват едно друго, за да съберат повече сила. Филмът, забележителен с фразата си „There can be only one“ и саундтрака на Queen, породи четири продължения и три spin-off телевизионни сериала.

Не е ясно дали Хенри ще изиграе съвсем нов герой или такъв от предишен проект, но Чад смята, че звездата от „Супермен“ има „физиката и харизмата да изиграе главната роля във филма“.

„Още по време на първата ни среща подозренията ми се потвърдиха: Хенри веднага се заигра с идеята за бремето на безсмъртието и в очите му се виждаше, че може да се преобрази от млада, жизнена душа в стара, мъдра душа. Той притежава потенциал да изиграя тази комбинация, от което бях очарован“, допълва Стахелски.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.